SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Keskin, Mimar Sinan Mahallesini dinledi!

Yayınlanma:
ABONE OL

Mahalle toplantılarına ara vermeden devam eden Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in bu haftaki konuğu Mimar Sinan Mahallesi sakinleriydi. Mahalle sakinlerine ilçede yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Keskin, vatandaşların sorularını cevapladı.

İlçenin sorunlarını çözme noktasında büyük katkıları olan mahalle toplantıları bu hafta Mimar Sinan Mahallesi sakinleriyle devam etti. Hüseyin Keskin ve ekibinin konuğu olan mahalle sakinleri, başkana sorunlarını ve yapılan çalışmalarla ilgili teşekkürlerini iletti. Mimar Sinan Mahallesi, Fen İşleri Müdürü Mehmet Muhsin Polat’ın sorumluluğunda bulunuyor.

Açılış konuşmasını yapan Polat, yapılan toplantıların Sultanbeyli adına verimli geçtiğinin altını çizdi ve ilçe halkıyla belediye olarak yakından ilgilenildiğini ifade etti. Polat, her konu hakkında kendilerine başvurulması halinde çözüm olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Daha öncede mahallede bir araya gelerek halkın sorunlarını dinlediklerini söyleyen Polat, “Sultanbeyli’de yaşayan herkesin fikri bizim için önemli” dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, yapılan toplantıların amacının sorunların birinci ağızdan iletilmesi olduğunun altını çizdi. Daha öncede ilçede bulunan diğer mahallelerle toplantılar yaptığını ifade eden Keskin, yapılan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine detaylı bilgiler verdi. Yatırımlarla Sultanbeyli’nin geliştiğini ifade eden Başkan Keskin, otoban giriş-çıkışıyla Sultanbeyli’ye gelen özel yatırımların arttığını vurguladı. Kamu yatırımlarına değinen Keskin, “Askerlik şubesinin açılmasıyla gençler artık ilçe içinde bu işlerini hallediyor. Diğer taraftan Hükümet Konağı açıldı. Ayrıca kültür merkezlerimizde Sultanbeyli halkının hizmetinde. Buralarda birçok etkinlik düzenleniyor. Özellikle gençlerimizin gelişimine katkıda bulunuluyor.  Ayrıca uzun yıllardır hayal olan Gölet Projesi de çok yakında hizmetinizde olacak” dedi. Bütün bunların Sultanbeyli için büyük bir kazanım olduğunun altını çizen Keskin, yeni projeler hakkında da bilgiler verdi.

sultanbeyli-mimar-sinan

 

400 Yataklı Devlet Hastanesi

Sultanbeyli’nin sorunlarının zamanla çözüldüğünü ifade eden Başkan Keskin, “İlçemizde inşası devam eden 400 yataklı devlet hastanemiz var. Buranın faaliyete geçmesiyle artık eksiklerimiz tamam olacak” dedi. Mülkiyet meselesi hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren Keskin, çalışmaların olumlu şekilde devam ettiğinin altını çizdi. Endişeyle mülkiyetlerin elden çıkarılmasının zararlı olacağını ifade eden Keskin, “Bu konuda siz vatandaşlarımı birinci ağızdan uyarmak isterim” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç ise Sultanbeyli’de yaşanan değişimlerin ve gelişimlerin ivme kazandığını ifade etti. Bu süreçlerin kolay olmadığını söyleyen Sevinç, “İlçede yaşanan gelişmelerde siz vatandaşlarımızın desteği çok büyük. Belediyemiz her konuya titizlikle eğiliyor” dedi.

Yapılan toplantı, mahalle halkının Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’e yönelttiği sorularının ardından sona erdi.

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]