Pendik’te Selçuk Balcı ve Apolas Lermi Rüzgarı

Yayın: 07:49 - 22.01.2013
Güncelleme: 07:49 - 22.01.2013

Karadeniz müziğinin modern temsilcileri Selçuk Balcı ve Apolas Lermi, Pendik’te dinleyicileri ile buluştu. Büyük bir katılım gerçekleşen konserde, izleyiciler çoşku ile şarkılara eşlik etti, hareketli müzikler eşliğinde horon oynadı.

 

Yaptıkları müzikle Karadeniz müziğine modern bir ses getiren Selçuk Balcı ve Apolas Lermi ikilisinin, Pendik Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde vereceği konsere binlerce kişi akın etti.

 

Konsere gösterilen yoğun ilgi nedeniyle büyük bir izdiham yaşanırken, salona giremeyen yüzlerce vatandaş koridorda bulunan ekrandan konseri izleyebildi. Üç saat süren konserde dinleyiciler söylenen türkülere eşlik ederken, Karadeniz’in hareketli müzikleri eşliğinde bol bol da horon oynadı.

 

 

İlgiden memnun kaldılar

 

Yaklaşık 3 bin kişinin izlediği konserde, ilk önce sahneye çıkan Apolas Lermi, “Yüreğimizden hep geçen türkülerle ve bestelerle sizlerle birlikte çalıp söylemek. Bizi sizlerle buluşturan Pendik Belediyesine çok teşekkür ediyoruz” derken, ardından sahneye çıkan Selçuk Balcı ise, “Pendik bizi çok güzel bir ilgiyle karşıladı. Yazın bir açık hava konseri yapılsın, seve seve geliriz ” dedi.

 

Exit mobile version