Yolcu Kapma Yarışında Can Pazarı!

Yayın: 16:15 - 22.01.2013
Güncelleme: 16:15 - 22.01.2013

Kartal’da yolcu kapma yarışına girdiği iddia edilen iki minibüsün çarpışması sonucu 10 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılırken, kazayı yara almadan atlatan yolcular ise minibüs sürücülerinin yarış yaptıklarını iddia etti.

Kaza, saat 15.00 sıralarında Kartal Üsküdar Caddesi Atalar mevkiinde meydana geldi. Maltepe yönünden Kartal istikametine aşırı hızlı bir şekilde seyir halinde 34 M 0886 plakalı minibüs, önünde yolcu almak için duran diğer minibüse arkadan hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki minibüs içerisinde bulunan toplam 10 yolcu çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılırken, kazayı yara almadan atlatan bazı yolcular minibüscülerin yolcu kapmak için yarıştıklarını belirterek yetkililerin bir önlem almalarını istedi. Çeşitli yerlerinden yaralanan yolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, bir süre trafiğe kapalı kalan cadde kazaya karışan araçların çekilmesiyle tekrar normale döndü. İSTANBUL (İHA)

 

Exit mobile version