Aydınlık Engel Tanımaz!

Yayın: 13:57 - 04.02.2013
Güncelleme: 13:57 - 04.02.2013

Sancaktepe Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri, Meclis Başkanı Hasan Kaya, Başkan Yardımcıları Mustafa Köse, Kurtuluş Aksoy, Bahattin Ateş, Ali Kayım, Kent Konseyi Basın Çalışma Grubu Başkanı Selçuk Ü ile birlikte Sancaktepe ilçe sınırları içerisinde aydınlatma üzerine faaliyet gösteren VİKO firmasını ziyaret etti.

VİKO Aydınlık Toplum Gönüllüleri’ni  temsilen Sayın İlker Gügercin ve İlker Çelik ile görüştüler. Engelliler Meclisi Başkanı VİKO firmasını, Özel Sektör Gönüllüler Derneği  tarfaından verilen 2013 yılının ilk kurumsal sosyal sorumluluk ödülünü alan ‘VİKO Aydınlık Toplum Gönüllüleri’ni tebrik ederek başarılarının devam etmesini diledi. ‘VİKO Aydınlık Toplum Gönüllüleri’ni  temsilen Sayın İlker Çelik  Engelliler Meclisinin çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra.

Kent Konseyi 6 . Genel Kurulunda kabul edilen Engelliler Meclisinin “Engelliler İle Birlikte Yaşam” projesine destek verebileceklerini ve Kent Konseyi Engelliler Meclisi ile birlikte çalışmanın kendilerini mutlu edeceğini belirtti. Proje çalışmaları için tekrar bir araya gelmek üzere kararlaştırıldı.

Exit mobile version