SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Toshiba Premium SerisininYeni Modeli Dokunmatik “Satellite P845T”

Yayınlanma:
ABONE OL

Toshiba,Windows 8 işletim sistemine sahip dokunmatik ekranlı, güçlü ve şık yeni multimedya bilgisayarını duyurdu.

Toshiba Premium serisinin yeni modeli Satellite P845t, 14’’ diagonal HD dokunmatik ekranı, ultra hızlı en yeni Intel 3.nesil ULV işlemciler ile olağanüstü eğlence ve güçlü çoklu uygulamalar için ideal. Üstelik alüminyum gümüş gövde içerisinde bu notebook hem şık, hem de çok sağlam.

Şık tasarımlı Satellite P845t, kullanışlı klavyesi ve Windows 8 gesture (çok parmaklı hareketleri algılayıcı) özellikli geniş Click Pad ile kullanıcılara işletim sistemi için seçenek sunuyor. SRS Premium Sound 3D ses ve harman/kardon® hoparlörler, daha hızlı veri transferi için uyku modunda şarj ve müzik özellikli USB 3.0 portlara sahip. USB uyku modunda şarj ve müzik özellikleriyle kullanıcılar akıllı telefonlarını şarj edebilir ve bilgisayar kapalıyken bile MP3 çalarlarından müzik dinleyebilirler. Uzun pil ömrüyle kullanıcılar her zaman her yerde cihazlarını kullanabilir ve Intel Wireless Dispaly özelliği sayesinde bütün ekran TV’ye kablosuz görüntü aktarabilirler.

Taşınabilir güç her an her yerde sizinle

Dijital yaşamınız sürekli hareket halindeyse yeni 35.6cm (14.0”) ekranlı Toshiba Satellite P845 en yüksek teknolojiyi son derece seçkin bir tasarımla sunuyor.Küçük boyutunda çok güçlü özellikler sunan cihaz, 3. nesil Intel® Core™işlemciler ve Optimus Teknolojisi ile geliştirilen NVIDIA® GeForce® GT 630Mgrafik kartının birleşimi ile multimedya görevlerini kolayca yürütürken,uzatılmış batarya ömrü aynı anda çoklu-işlemler yapabilmeye imkân tanıyor.Harman Kardon® hoparlörleri ile Satellite P845, kişisel multimedya merkeziniz olarak çalışmaya hazır. LED arka aydınlatmalı 35.6cm (14.0”) Toshiba TruBrite® HDekranı, 1.96kg’dan* başlayan ince tasarımı ile Satellite P845 her an, her yerde yanınızda taşıyabileceğiniz mükemmel bir multimedya gücü.

 

Her an kullanıma hazır etkiliyeci performans

SatelliteP845’i çalıştırın ve saniyeler içinde kullanıma hazır. Satellite P845kullandığı hibrid disk sürücüsü ile katı hal (solid-state) sürücünün hızı ile sabit disk kapasitesini birleştiriyor; böylece geleneksel 7,200 RPM sürücülerden %80 daha hızlı şekilde dosyalara ve verilere erişim sağladığından çalışmaya başlamak için beklemeye gerek kalmıyor.

İnce tasarımlar için 3. nesil Intel® Core™ işlemciler ve en yeni Optimus Teknolojisi* ile geliştirilen NVIDIA® GeForce® GT 630M tahsisli grafik kartı ile Satellite P845, muhteşem batarya ömrü sayesinde hareket halindeyken bile zorlu multimedya görevlerinin altından zahmetsizce kalkmanızı sağlıyor.

 

Muhteşem ses kalitesi ve net görüntüler

Yeni modele dahil edilen Slip Stream Teknolojisi’ne sahip Harman Kardon® stereo hoparlörler en yüksek teknolojide hi-fi ses özelliğine sahip. Ayrıca SRS Premium 3D™ ses geliştirme özelliği ile notebook’unuzda müzik dinlemek her zaman olduğundan çok daha muhteşem bir deneyime dönüşüyor. Bu kadar iyi görünüme sahip bir notebook beraberinde en yüksek kalitede fotoğraf ve video görüntüleme özelliği de sunuyor. İster HD video, ister Blu-ray film olsun görüntü kalitesi her zaman üst düzeyde. Bunun ötesinde standart tanımlı filmleri HD kalitesine yükseltme özelliği ile teknolojinin sunduğu en iyi görüntüleri elde edebilirsiniz. Dilerseniz notebook’unuzu HDMI girişi ile 3DTV*ye bağlayarak evde 3D filmleri izlemenin tadını çıkarabilirsiniz.

Tasarımda mükemmelik

P845modeli güçlü bağlantı özelliklerini de beraberinde getiriyor: iki tanesi notebook’unuz uyku modunda ya da kapalıyken bile şarj edebilmeye imkan veren Sleep & Charge (Uykuda Şarj) özelliğine sahip 3x USB 3.0 bağlantıya sahip.Ayrıca mikrofon girişi üzerindeki Sleep-and-Music (Uykuda Müzik) özelliği ile notebook’unuz kapalıyken bile dışarıdan bağlanan cihazlar ile notebook hoparlörleri üzerinden müzik dinlenebiliyor.

Böylesine güçlü bir cihazın bu kadar güzel gözükebileceğini kim düşünebilirdi? Hoparlörleri ve çerçeveyi öne taşıyan yenilikçi tasarım unsurları ve tamamı parlak gümüş rengi aşındırmalı alüminyum kasası ile Satellite P845, hem kullanımda hem de görünümde mükemmel. Geniş click pad’i ve aydınlatmalı klavyesi her görevi bir keyif haline getiriyor.

Toshiba ürünleri Türkiye Distribütörü TNB A.ş. Hakkında;

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş., Türkiye’de Toshiba’nın notebook, tüketici elektroniği ürünleri, depolama birimleri ve aydınlatma sistemlerinin Türkiye distribütörlüğü’nü 1998 yılından beri yapmaktadır. Özellikle çevre konusundaki hassasiyeti ile tanınan ve kendi sınıfında en çevreci ürünlere imza atan Toshiba, çevre dostu yeni LED TV modelleri, LED ekranlı notebookları ve yeni LED lambaları ile daha az enerji tüketimi sağlarken, daha uzun kullanım ömrü, daha iyi görüntü, daha sağlıklı işve eğlence ortamı sunmaktadır. En yenilikçi ürünleri tüketici ile buluşturmaya devam eden TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, 2011 yılında da ilk gözlüksüz 3D notebook’u, 2012 yılında ise Gözlüksüz 3D TV yi tüketicinin beğenisine sunmuştur. TNB A.ş. teknolojide araştırmanın ve yeniliklerin bitmeyen bir yol olduğu felsefesi ile bir çok konuda ilkleri gerçekleştirmeye devam etmektedir.

 

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]

Basında Kartal
25 Mart 2024
Başkan Gökhan Yüksel, İftar Sofrasında Kartallı Komşularıyla Buluşuyor

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte her akşam iftar sofrasında Kartallı komşuları ile bir araya geliyor. Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptığı mahalle iftarlarına katılan Başkan Gökhan Yüksel, Hürriyet, Soğanlık, Yakacık Çarşı ve Esentepe Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında Kartallılar ile bir araya geldi. Başkan Yüksel, belediye personeli ve aileleri ile Kartal Ekolojik Pazar […]