Ataşehir Aktunç Spor Kulübü K-1 Kick Boks’un İki Dünya Starını Ağırladı!

Yayın: 15:24 - 05.02.2013
Güncelleme: 15:24 - 05.02.2013

Ataşehirde gerçekleşen Kamal EL AMRANİ ve Özkan KÖSE thai-kickboks  semineri sporcular ve sporseverlerde büyük heyecan yarattı.

Aktunç Spor Kulübü kickboks salonunda gerçekleşen seminere oyuncu Serkan GENÇ gazeteci Osman İSLAM Kartal cumhuriyet savcısı Ömer SOLMAZ’ Kandiş yapı genel müdürü Hakkı KANDİŞ Zet-az genel müdürü Ercan DEMİRTÜK Zet-az genel müdür yardımcısı Özcan DEMİRTÜRK Bölükbaşı derneği başkanı Abdullah AYDIN  katılırken birçok spor severde semineri izlemek için salonda bulundu.

Seminerde Kamal EL AMRANİ ve Özkan KÖSE kickboksun inceliklerini ve başarılı sporcu olmanın faktörlerini sporcularla paylaştılar. Seminer bitiminde sporculara katılım sertifikası  verilirken çekiliş ile katılan sporculara çeşitli hediyeler verildi. Öte yandan Kamal EL AMRANİ ve Özkan KÖSE’ye seminere özel birer kupa takdim eden Savcı Ömer SOLMAZ yaptığı konuşmada bu tür organizasyonların dahada artırılması ve gençlerimizin spora yönlendirilmesi için ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini söyledi.

 

Ayrıca konuşma yapan kulüp başkanı Yavuz AKTUNÇ kısa sürede birçok uluslar arası sportif organizasyona ev sahipliği yaptık ve yapmaya devam ediyoruz bu organizasyonlarda bizleri yalnız bırakmayan sporseverlere ve bu organizasyonların baş mimarı olan sponsorlara teşekkür etti.

 

 

Exit mobile version