SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Yıldız, 2011 seçimlerinde karşımızda ittifak olabilir

Yayınlanma:
ABONE OL

Ak Parti Kartal İlçe Teşkilatı partililerle buluştu

Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız başkanlığında geçtiğimiz Ramazan ayında düzenlenen iftar programı Emex otelde gerçekleşti. İftar yemeğine, parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, eski ilçe başkanı Hasan Altuntaş, eski ve yeni meclis üyeleri teşkilat çalışanları ve bir çok partililer katıldı.

Programda bir konuşma yapan Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız, “ Kıymetli arkadaşlar, Beraber yola çıktığımız arkadaşlarla bir araya gelmek çok güzel.

2011 de yapılacak bu genel seçimler çok önemlidir. Ak Parti iktidarı olarak bugüne kadar ülkemize yaptığımız güzel çalışmalarımızın devam etmesi için bu seçimlerde çok başarılı çalışmalar yapmamız gerekiyor, yani çok çalışmamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte de Ak Partiye gönül vermiş bu vefalı kardeşlerimizin her zaman bizlerin yanında olduğunuzu bilmemiz görmemiz bizlere güç veriyor.

Kıymetli arkadaşlar, geçmişte birbirlerine kurşun sıkan sağ sol davalarıyla anne babaları gözü yaşlı bırakan partiler bugünlerde bir araya gelmiş demokratik ittifakın içerisinde yer alıyorlar.

Geçtiğimiz günlerde bir yerel gazetede ilginç bir şey gözüme çarptı, geçmişte birbirlerine düşman olan partiler Kartal’da birbirlerine iftar yemeği veriyorlar.

Yani şöyle bir tablo ortaya çıkıyor ki, 2011 de bir ittifakla karşımızda olacakları bir seçim yaşayacağız, onun için bu seçimde ülkemizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda hep beraber gücümüzü muhafaza etmek adına teşkilat mensubu arkadaşlar olarak daha çok çalışacağız, daha güçlü hazırlanacağız. “ dedi.

Kartal Haber Merkezi

İlgili Haberler

Basında Kartal
26 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencileri Maltepe Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü 6 yaş öğrencileri ve Kalben Derneği’nin (Korunma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği) katılımı ile Marmara Eğitim Köyü Maltepe Üniversitesi’nde “23 Nisan Çocuk Şenliği” yapıldı. İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Vakfı (İMEV), Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Mediha Engizer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  Çocuk […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]