Yıldız, 2011 seçimlerinde karşımızda ittifak olabilir

Yayın: 10:58 - 29.09.2009
Güncelleme: 10:58 - 29.09.2009

Ak Parti Kartal İlçe Teşkilatı partililerle buluştu

Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız başkanlığında geçtiğimiz Ramazan ayında düzenlenen iftar programı Emex otelde gerçekleşti. İftar yemeğine, parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, eski ilçe başkanı Hasan Altuntaş, eski ve yeni meclis üyeleri teşkilat çalışanları ve bir çok partililer katıldı.

Programda bir konuşma yapan Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız, “ Kıymetli arkadaşlar, Beraber yola çıktığımız arkadaşlarla bir araya gelmek çok güzel.

2011 de yapılacak bu genel seçimler çok önemlidir. Ak Parti iktidarı olarak bugüne kadar ülkemize yaptığımız güzel çalışmalarımızın devam etmesi için bu seçimlerde çok başarılı çalışmalar yapmamız gerekiyor, yani çok çalışmamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte de Ak Partiye gönül vermiş bu vefalı kardeşlerimizin her zaman bizlerin yanında olduğunuzu bilmemiz görmemiz bizlere güç veriyor.

Kıymetli arkadaşlar, geçmişte birbirlerine kurşun sıkan sağ sol davalarıyla anne babaları gözü yaşlı bırakan partiler bugünlerde bir araya gelmiş demokratik ittifakın içerisinde yer alıyorlar.

Geçtiğimiz günlerde bir yerel gazetede ilginç bir şey gözüme çarptı, geçmişte birbirlerine düşman olan partiler Kartal’da birbirlerine iftar yemeği veriyorlar.

Yani şöyle bir tablo ortaya çıkıyor ki, 2011 de bir ittifakla karşımızda olacakları bir seçim yaşayacağız, onun için bu seçimde ülkemizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda hep beraber gücümüzü muhafaza etmek adına teşkilat mensubu arkadaşlar olarak daha çok çalışacağız, daha güçlü hazırlanacağız. “ dedi.

Kartal Haber Merkezi

Exit mobile version