Ahmet Şimşek Kolej’lilerden Anlamlı Ziyaret!

Yayın: 09:09 - 12.02.2013
Güncelleme: 09:09 - 12.02.2013

Ahmet Şimşek Koleji öğrencileri ve öğretmenleri Göztepe S.S.K Hastanesi Lösemili Çocuklar Onkoloji Servisi’ndeki lösemili çocukları ziyaret etti.

Çocuk gönül bahçemizin çiçeği! Çocuk yaşlı dünyamızın geleceği! Çocuk her türlü ilgiye sevgiye muhtaç! Hele bir de bu çocuk adını lösemi denilen bir canavarın pençesinde ise, ona gönlümüzün tüm kapılarını açmak insanlık borcumuz!

Bu bilinçle; Ahmet Şimşek Koleji Müdür Yardımcısı Umut VURDU, Sosyal Bilimler Bölüm Başkanı Nevin ÇÖMEZ, okulumuz öğrencilerinden; Efe KÖMEK,Deniz Su GÜNDAY, Çağla KESKİN ve Orhan Korkmaz’ın katılımıyla,24/01/2013 tarihinde, Göztepe S.S.K Hastanesi Lösemili Çocuklar Onkoloji Servisi’ndeki lösemili çocukları ziyaret ettik. Başhekim Yrd.  Sn.Faruk OLGUNÖZ ve Çocuk Onkoloji Bölüm Hemşiresi Selma GÜMÜŞ’ün de yardımlarıyla, çocuklarla tanışıp ailelere de moral verme imkânı bulduk. Sürpriz hediyelerimiz “Nevresim takımları ve oyuncaklar” minik kardeşlerimiz ve ailelerini çok sevindirdi.

 

 

Onlara bu hediyeleri almak için düzenlediğimiz kampanyada, Öğrencilerimizin gönlünden ne kadar kopuyorsa bağış yapıldı.

Onların sevgi ve morale ihtiyacı olduğunu unutmayalım ve hiç değilse manevi yardımda bulunalım.

 

Ahmet Şimşek Koleji öğretmenleri ve öğrencilerinin bu duyarlı ziyaretinde, yardımlarından dolayı;Başhekim Yrd.Sn. Faruk OLGUNÖZ ve Çocuk Onkoloji Bölüm Hemşiresi Selma Gümüş’e de teşekkür ediyoruz.

 

Exit mobile version