Kartal’da Yol Çalışmaları!

Yayın: 14:30 - 13.02.2013
Güncelleme: 14:30 - 13.02.2013

Kartal Belediyesi, altyapı ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olan Yol Yapım Amirliği, Cengiz Topel Caddesi’nde ve Cumhuriyet Mahallesi Kürekçi Sokak’ta bulunan kaldırımda bordür ve tretuvar çalışması başlattı.

Kartal belediyesi, aşırı yağışların sele neden olmaması için yağmur suyu kanal çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Ekipler, Yukarı Mahalle Yeni Belediye Caddesi’nde yağmur suyu kanal çalışması gerçekleştirdi.  400 ve 500’lük künkler kullanılarak yapılan çalışma, kısa sürede bitirilerek Kartal’lıların hizmetine sunulacak.

Eğitime Tam Destek

 

Kartal Belediyesi, kamu kurum ve kuruluşlarını da desteklemeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü Yol Yapım Amirliği, Yunus Mahallesi’nde bulunan Atatürk İlköğretim Okulu’nun bahçesinde kilit taşı döşeme çalışması başlattı. Ekipler,  yıpranmış olan taşları  iş makineleriyle yerinden sökerek yeni kilit taşı döşedi.

 

Kartal Belediye başkanı Op. Dr. Altınok Öz,  “yerel yönetim olarak Kartal’ın sorunsuz bir altyapısı olması için aralıksız çalışıyoruz.  Altyapı sorunu yaşayan bölgelere ekiplerimiz anında müdahale ederek sorunları gideriyor” diye konuştu.

Eğitime verilen desteğin önemine de dikkat çeken Öz, “İlçe genelinde eğitim kurumlarına yönelik çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Okullarımızın fiziksel koşullarının iyileştirilmesine yönelik çok sayıda uygulamayı hayata geçirdik ve bundan sonra da eğitime desteğimiz devam edecektir” dedi.

 

Exit mobile version