Kastamonu’lular Esentepe Dernek Başkanından Başkan Öz’e Ziyaret!

Yayın: 13:00 - 20.02.2013
Güncelleme: 13:00 - 20.02.2013

Kartal’da Kastamonu’lular Esentepe Şubesi Dernek Başkanı İsmail Erdoğan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, Kartal’da farklı illerden, ilçelerden, kasaba ve köylerden oluşan hemşehri dernekleri bulunduğunu ve Kartal’da bulunan tüm derneklerin “Kartal’ı Seviyorum”  düşüncesinde buluştuklarını belritti ve şöyle dedi:  “  Kartal, geçmişte bir sanayi bölgesi idi. İş ve aş için önemli bir göç aldı.

 

Kartal’a yerleşen hemşehrilerimiz bugün Kartal’lı olma duygusuna erdi  ama doğdukları, yaşadıkları yöre özlemlerini ve geleneksel  özelliklerini de biraraya gelerek yaşatıyorlar. Birlikte olma duygusu ile birarada derneklerde buluşuyorlar. Hafta sonları farklı derneklerimizi ziyaret ettim. Orada diğer illerden göç etmiş hemşerilerimizle beraber olduk. Kastamonu’lular Esentepe Dernek Başkanımızla da  dernek ve yerel sorunlar üzerine  görüştük”dedi.

 

Kastamonu’lular Esentepe  Dernek Başkanı  İsmail Erdoğan’da Başkan Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirip “Başkanımızın çalışmalarını ilgiyle izliyoruz. Derneğimiz ve Kartal hakkında yararlı bir görüşme yaptık” diye  konuştu.

 

Exit mobile version