Ankaragücü taraftarı golden sonra olay çıkardı!

Yayın: 08:45 - 25.02.2013
Güncelleme: 08:45 - 25.02.2013

Başkan Tozkoparan’ın taraftara sakin olun çağrısı!

 
PTT 1.Lig’in 23.haftasında Radyo Seymen Kartal Stadı’nda MKE Ankaragücü ile karşılaşan Kartalspor müsabaka olaylı geçti.

Kartalspor, kendi saha ve seyircisi önünde MKE Ankaragücünü ağırladı. Ankara temsilcisi karşılaşmanın 11.dakikasında Enes’in attığı golle öne geçerken Kartalspor 40.dakika da Eser Yağmur’la eşitliği sağladı.

Beraberlik golü Ankaragücü taraftarını ateşledi!

Kartalspor’un golünden sonra Ankaragücü taraftarları tuvaletlerde bulunan lavabo ve klozetleri parçalayarak Kartalspor taraftarlarının üzerine atmaya başladı. Taraftarlar arasında yararlananlar olurken karşılaşmanın hakemi Koray Gençerler, müsabakaya 15 dakika ara verdi.

Ankaragücü taraftarlarının taşkınlıklarına Kartalspor’lu taraftarlarda karşılık verince Kartalspor Kulüp Başkanı Hamza Tozkoparan bizzat saha içerisine girerek taraftarlardan tahriklere kapılmamalarını ve sakinleşmelerini istedi. Kartalspor kulüp başkanı Hamza Tozkoparan’ın bu müdahalesi sonrasında Kartalspor tribünleri sakinleşirken Ankaragücü tribünlerinde olaylar artarak devam etti. Koltukları ve reklam panolarını parçalayarak sahaya atan Ankaragücü taraftarlarını polis ve Ankaragücü teknik ekibi güçlükle yatıştırıldı.

İki kez acil durum anonsunun yapıldığı karşılaşmanın ikinci yarısında sözlü sataşmalar dışında başka taşkınlık yaşanmazken müsabaka 1-1 beraberlikle sona erdi.

Karşılaşma sonunda Ankaragücü taraftarları yoğun güvenlik önlemleri altından stattan çıkartılırken, saha dışında taşkınlıklara devam etti.

 

Exit mobile version