SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Osman Özdemir, yediğimiz gol dengeleri bozdu!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor teknik direktörü Osman Özdemir, karşılaşma sonrasında katıldığı basın toplantısında şu açıklamayı yaptı.

Osman Özdemir; Her iki takım açısından önemli bir karşılaşmaydı. Futbol’da en zor şey maçın favorisi gösterilmektir, bu da bir takım sıkıntıları beraberinde getiriyor biz bunu bugün saha içerisinde yaşadık.

Ankaragücü ekibini kutlamak lazım, sezon başından beri genç ve dinamik bir kadroyla iyi bir mücadele sergiliyorlar, bugünde öyle bir mücadele ortaya koydular.

Maçın geneline baktığımızda oyunun  kontrolü belki bizim hakimiyetimizde olabilir, belki biz daha belirleyici gibi oynamaya çalıştık fakat yediğimiz bir gol bazı şeyleri biraz bozdu. Aynı zamanda ilk yarı bitmeden bulduğumuz beraberlik golü sonrasında da maçı çevirme düşüncesi hasıl oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısı tamamen bizim baskılı oyunumuz altında geçti. Bu da bir takım riskleri beraberinde getirdi, rakibe kontra atak şansı verdik, iki tane net gol pozisyonu buldular ama değerlendiremediler.

Bizim açımızdan bu karşılaşma için şunu söyleyebilirim, oyuncularımın mücadelesi, kazanama azimleri bizi memnun eden taraftı, sadece skordaki beraberlik bizi oldukça üzdü.

Önümüzde deplasmanda oynayacağımız önemli bir Ç.Rizespor maçı var, bu karşılaşmaya en iyi şekilde oradan istediğimiz sonucu almak istiyoruz.

Efecan Karaca

Karşılaşmaya ikinci yarı dahil olan Efecan Karaca Bolu’dan alınan galibiyeti galibiyet’i süslemek istediklerini fakat gerçekleştiremediklerini söyledi.

Efecan; “ Geçen hafta Boluspor maçını kazanarak çok güzel bir galibiyet aldık. Bolu’dan aldığımız galibiyeti Ankaragücü’nü  yenerek süslemek istiyorduk fakat bunu gerçekleştiremedik.

Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında Ankaragücü’nün iyi oyunu vardı fakat daha sonra oyunun hakimiyetini elimize aldık. Özellikle maçın ikinci yarısında önemli gol pozisyonlarından faydalanamadık.

Takım arkadaşlarım sahada çok büyük bir mücadele verdi hepsini tebrik ediyorum. Önümüzde deplasmanda oynayacağımız bir Ç.Rizespor maçı var, bulunduğumuz durumdan hemen kurtulmak için haftaya oynayacağımız bu önemli karşılaşmadan iyi bir skorla ayrılmak istiyoruz.

Okan Yıldız.

Kartalspor’un altyapı kökenli oyuncularından Okan Yıldız, katıldığı basın toplantısında “ikinci golü atanın kazanacağı bir karşılaşmaydı fakat karşılaşma ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle sona erdi.” Dedi.

Okan; “Öncelikle oldukça zor bir maç olacağını biliyorduk, bunun farkında olduğumuz için maç öncesi takım arkadaşlarımızla yaptığımız konuşmalarda bunu dile getiriyorduk.

Maça erken yediğimiz bir golle başladık ama ilk yarı sona ermeden bulduğumuz golle beraberliği yakaladık. Maçta bizim ve rakibimizin olmak üzere karşılıklı pozisyonlar vardı, rakibimizin kaçırdığı net pozisyonlar oldu. İkinci golü atanın kazanacağı bir karşılaşmaydı fakat maç ilk yarı atılan karşılıklı gollerle sona erdi.

Bu aldığımız beraberlik mağlubiyetten daha iyidir diye düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Ç.Rizespor karşılaşmasından puan getirerek lig’de yolumuza devam ederiz.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]