Bakan Şahin’den Yazıcı’ya Teşekkür!

Yayın: 15:11 - 04.03.2013
Güncelleme: 15:11 - 04.03.2013

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı FatmaŞahin, ziyaretleri kapsamında Tuzla Belediyesi ‘Gönül Elleri Çarşısı’nı ziyaret etti.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ve eşi Fatma Yazıcı ile Tuzla Kaymakamı MüminHeybet’in karşıladığı Bakan Şahin, çarşıyıg ezerek, Başkan Yazıcı’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şahin, geziden sonra yaptığı açıklamada, Yazıcı ve ekibine teşekkür ederek, şöyle konuştu:

‘Burayı gördüğümüz zaman her yönden, yani engellilerin akülüarabasından tutun da bir çocuğun, bir kadının, bir nişanlı kızıne vlenmesi için gerekl olan gelinliğin, damatlığın ve eveşyalarının içinde olduğu çok güzel bir mekan. Kendi içinde çok güzel bir organizasyon var. Sayın Belediye Başkanımız Yazıcı ve Kaymakamımız çok entegre çalışıyorlar, birlik ve beraberlik içinde. Tuzla’daki herkesin ihtiyacını giderecek bir çalışma yapmış durumdalar.’

 

Başkan Yazıcı’ nın bu çalışmayla sosyal belediyecilik adına çok önemli bir fark oluşturduğunu ifade eden Şahin, toplumun gönlüne inmenin yolunun fakir-fukarayı gözetmekle gerçekleşebileceğini aktardı.

Şahin, sosyal belediyeciliğin temel bakışaçısının, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye’ye yayıldığını belirtti.

Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı’nın organizasyonu başarılı bir şekilde yürüttüğünü ifade eden Şahin, Gönül Elleri Çarşısı’ndaki kadın kent gönüllülerine de çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Exit mobile version