İç Saha Galibiyet Hasretini Bu Hafta Gidermek İstiyoruz!

Yayın: 08:30 - 09.03.2013
Güncelleme: 08:30 - 09.03.2013

Kartalspor teknik direktörü Osman Özdemir, bu hafta Bucaspor karşısında galip gelerek iç saha galibiyet hasretine son vermek istediklerini belirtti.

Özdemir; “Artık bütün maçlar bizim için çok önemli, özellikle kalan 10 haftayı en iyi şekilde değerlendirip konumumuz itibariyle en iyi yerde tamamlayacak şekilde hareket etmeliyiz. Bunun içinde iyi bir performans sergilememiz gerekiyor.
Son oynadığımız ve kötü performans sergileyerek kaybettiğimiz Ç.Rizespor maçı açıkçası moralimizi oldukça bozdu. Ayrıca iç saha galibiyet hasretimizin bu hafta son bulmasını istiyoruz. İnşallah bu hafta sahamızda Bucaspor’u yenerek bu şanssızlığımızı da kırmış oluruz.

Takım kaptanımız Mehmet Uslu bu hafta sarı kart cezalısı, Uğur Akdemir’in de sakatlığı devam ediyor, bu hafta onlardan yararlanamayacağız, ama ne olursa olsun hep söylediğim bir şey var, çıkacak 11 en iyisini yapacaktır.

Bu karşılaşmadan ümitliyim ve kazanacağımızı düşünüyorum. Umarım kendi saha ve seyircimiz önünde galip gelerek puanımızı 27’ye yükseltiriz.”

Exit mobile version