Başkan Öz Emekçi Kadınlar Günü’nde Balkan Derneği Kadınlarıyla Buluştu!

Yayın: 08:17 - 12.03.2013
Güncelleme: 08:17 - 12.03.2013

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’da Balkanlar Kültür ve Dayanışma Derneği kadınlarının düzenlediği geceye katıldı. Gecede Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, eşi Feray Öz ve İstanbul Bölge Milletvekilli Kadir Gökmen Öğüt ile eşi, CHP İstanbul Bölge Milletvekili Celal Dinçer, Kartal Cem Evi Başkanı İsmail Saçlı ve Kartal Belediye Başkan Yardımcıları da yer aldı.

10. Yıl Marşının hep bir ağızdan okunduğu gecede Başkan Öz, bir konuşma yaptı. Bulgaristan Hak ve Özgürlük Partisi’nin Genel Başkanı Ahmet Doğan’a yapılan suikasta değinen Öz, konuşmasına şöyle devam etti: “Biz olayı yerinde izleme fırsatı bulduk. Onun için o günü hiç unutmayın. O gün olanlar burada sizlere yapılanlardır. Sizlere yapılacak olanların ayak sesleridir.

 

Türkiye’de nasıl insanları, bu ülkeyi kardeşlik ortamından bölme noktasına getiriyorlarsa bunun senaryosunu Bulgaristan’da yaşadık. Ayrıştırmayacağız. Onların yanında olacağız. Onun için Kartal Bulgaristan göçmenleri, yeriniz olacak, kültürünüz olacak, burada yaşayacaksınız. Sayın Genel Başkanım ’Bu memlekette aydınlar, entelektüeller, yazarlar ve basın cesur olabilmelidir. Aynı zamanda bu ülkede namussuzlar kadar namuslular da cesur olmalıdır ki o memleket ayakta kalabilsin’ diyor. Bizde namusluluk da var cesaret de.

 

 

Dolayısıyla sadece ve sadece karar vermek gerekir. Ben kararı burada görüyorum. Gördüğüm için de çok mutluyum. Yarına dinç, kararlı güzel bir şekilde hazırlanacağız. 2014’ün hesabını bugünden vereceğiz, verdireceğiz. Yolunuz açık olsun. Kimliğinizi, Türklüğünüzü katiyen unutmayın. Eşim ve kendim adına saygılar sunuyorum”.

 

Exit mobile version