SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Soylu, CHP sürekli karavana atıyor!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Ak Partinin Dayanışma Gecesine Süleyman Soylu katıldı!

Soylu, CHP sürekli karavana atıyor

 

AK Parti Kartal İlçe teşkilatı, Dayanışma ve beraberlik yemeği düzenledi. Titanic Otel’de gerçekleştirilen yemeğe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu katılırken Türkiye’nin dünü ve bugünü hakkında bilgi verdi.

 

AK Parti Kartal İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Dayanışma gecesi gerçekleştirildi. Kartal İlçe Başkanı Avukat Temurhan Yıldız, yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Kartal’ı yeniden kazanacaklarını söyledi.

Program sunumunu Ak Parti Meclis Üyesi Grup Başkan Vekili Temel Yaz yaptı.

temel---yaz

 

Titanic  Otel’de gerçekleştirilen yemeğe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Ak Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, İstanbul İl Genel Meclisi Başkanı Avukat Hüsamettin Koçak, İl Genel Meclis Üyesi Kenan Çakal, Esenyurt Belediye Başkan yardımcısı Ünsal Kıraç, İl ve ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kartal eski Belediye Başkanları Ali Duranoğlu,  Arif Dağlar, eski milletvekili Mehmet Sekmen, Mimar Hüseyin Karakaya, işadamları ve Sivil Toplum Kuruluşları’nın temsilcileri katıldı.

Ak-PArti--Kartal

temurhan---yildiz

KARTAL’DA ÇOK ÖNEMLİ YATIRIMLARA İMZA ATTIK

Gecede konuşan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Avukat Temurhan Yıldız,  AK kadroların 10 yıldır Türkiye’ye hizmet ettiğini dile getirerek, “Bu süre içinde Kartal’da çok önemli yatırımlara da imza attık. Kartal’ın gelişip büyümesine yönelik olarak geliştirdiğimiz her proje yatırıma dönüştü” diye konuştu.

Soylu, CHP sürekli karavana atıyor

Türkiye’nin çok önemli günlerden geçtiğini ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, şunları söyledi:

”Türkiye çok önemli günlerden geçerken CHP sürekli karavana atıyor. Mübarekler, bir işte de karavana atmayın. Anayasa değişikliği olur terse düşerler, millet neredeyse tersinde olmaya çalışırlar. Kentsel dönüşüm olur, ona itiraz ederler. Suriye’de bir diktatör kendi insanlarını, bizim yıllarca aynı coğrafyada yaşadığımız insanları katleder, oraya elçi gönderir, ‘Siz iyi yoldasınız, iyi istikamettesiniz’ diye onlara meşruiyet sağlamaya çalışırlar. Her noktada da karavana atılır mı? Türkiye çok önemli günlerden geçerken CHP sürekli karavana atıyor, sürekli milletin aldığı kararlara ters düşüyor.”

İsrail’in Mavi Marmara’ya yapılan saldırı konusunda Türkiye’den özür dilemesinin büyük önem taşıdığını ifade eden Soylu, CHP’nin bu konuda da yanlış yaptığını savunarak, ”Yaklaşık 3 yıl önce Mavi Marmara diye hepimizin ruhunu inciten, hepimizin tarihsel ve gelecekle ilgili bütün anlayışını neredeyse karmakarışık hale getiren, ‘Artık bu da olmaz’ dedirten, uluslararası sularda, yardıma giden insanlarımızı bütün dünyanın gözü önünde öldüren bir anlayışa ‘İsrail haklıdır’ diyen bir ana muhalefet partisiyle karşı karşıya Türkiye. ‘Sen haklısın’ diyorsun, dün Netanyahu kendi devlet tarihlerinde de, siyaset tarihlerinde de ender, nadir, ilk kez karşılaşılan bir olayla Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nden tüm dünyanın gözü önünde, sayın başbakanın nezdinde, milletimizden, halkımızdan özür dilemiştir” diye konuştu.

suleyman--soylu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ise, siyasetin ahlak ve millet sevgisi üzerine kurulduğunu dile getirerek, “AK Parti döneminde kefen anlayışının hizmet ile bütünleştirildiğini söyledi. Türkiye’de demokrasi bayramının yaşandığını ve batı ile aramızda olan ekonomik makasında kapatıldığını sözlerine ekleyen Soylu, 300 yılı aşkındır coğrafya da bir gerilemenin olduğunu dile getirerek, “Batı ile aramızdaki ekonomik makas AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte kapanmaya başladı. Tüm Avrupa ülkeleri ufak ufak büyüme gösterirken, Türkiye yüzde 144 oranlık büyümesiyle dikkat çekmektedir. Artık ülkemizde büyük rakamlar konuşulmaya başlandı” dedi.  28 Şubat sürecinin Türkiye açısından kötü çağrışımlar getirdiğini dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, acıyı tüm halkın birlikte yaşadığına dikkat çekerek, “Milli irade ile buluşan demokrasi ülkemizi yarınlara taşımaya başlamıştır. Türkiye’de artık iyi işler yapılmaya başlandı” dedi.
Ak-PArti-toplantı


BAŞKANLIK SİSTEMİNE GEÇİLMELİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Türkiye’nin parlemanto sisteminden de kurtulması gerektiğini vurgulayarak “Güçlü bir ülke haline gelen ülkemiz bulunduğu coğrafya da ve Avrupa düzeyinde söz sahibi olmak istiyorsa, mutlaka başkanlık sistemine geçmelidir. Avrupa ile rekabet etmemiz için bu ülkemiz için şarttır” dedi. Kürt, alevi, Sünni, La, kadın, erkek kavgalarının bir kenara bırakılarak Türkiye’nin barışı sağlaması ve kalkınması için çalışmalıyız. İçinde bulunduğumuz bu geçiş sürecinde Türk halkı büyük bir tarihe tanıklık etmektedir. Türk bayrağı altında yaşayan tüm insanlarımız arasında barışı sağlamak adına çıktığımız bu süreçte AK Parti ve başbakanımız elini taşın altına koymuştur” diye konuştu. 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlere de değinen Soylu, “Bu seçimler sadece bir yerel seçim olmayacak, milletimiz aynı zamanda geleceğini de oylamış olacaktır” dedi.

 

 

 

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]