Caddede Kitap Okudular!

Yayın: 07:48 - 01.04.2013
Güncelleme: 07:48 - 01.04.2013

‘49. Kütüphaneler Haftası’ dolayısıyla Pendik’in en işlek caddesi Gazipaşa’da yapılan farklı okuma etkinliği, farklı karelere sahne oldu. Okuma ekinliğinde genci yaşlısı, kadını erkeği yüzlerce Pendikli yarım saat süreyle topluca kitap okudu.

 

Pendik Belediyesi Kütüphane Gönüllüleri,  ‘49. Kütüphaneler Haftası’ dolayısıyla Pendik’in en işlek caddesinde çok farklı bir etkinliğe imza attı. İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinden oluşan yüz kütüphane gönüllüsüyle Pendik Gazipaşa meydanında gerçekleştirilen ‘Bize Her Yer Kütüphane’ etkinliğinde, yediden yetmişe tüm Pendikliler yarım saat boyunca kitap okudu. Etkinlikte yapılan konuşmada, okumanın önemine dikkat çekildi. Gelişmiş toplumların okuma alışkanlığına sahip olan toplumlar olduğunun altı çizilirken, bu etkinliğin her yerde kitap okunabilir olduğunu göstermek amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

 

Caddede herkes kitap okudu

 

Okuma ekinliğinde bilgilendirici konuşmalardan sonra etkinliğe katılmak isteyen genci yaşlısı, kadını erkeği yüzlerce Pendikliye seçme klasik eserlerden kitaplar dağıtılarak yarım saat süreyle topluca kitap okundu. Pendik’in en işlek caddesi Gazipaşa ve meydanında yapılan etkinlik, farklı karelere sahne oldu.

 

Exit mobile version