Girişimci Çocuklar Çocuk Meydanı’nda Buluşuyor!

Yayın: 06:53 - 20.04.2013
Güncelleme: 06:53 - 20.04.2013

1. Çocuk Meydanı 23-24 Nisan’da M1 Merkez Kartal Alışveriş Merkezi – Kartal’da

 

Çocukların çocuklara satış yaparken para kazanma deneyimini yaşatmayı ve sosyal sorumluluk bilinci aşılamayı hedefleyen özgün pazaryeri “1. ÇOCUK MEYDANI”     M1 Merkez Kartal Alışveriş Merkezi’nde düzenleniyor.

 

Çocuk Meydanı’nda çocuklar kullanmadıkları oyuncaklarını, kitap, CD ve DVD’lerini başka çocuklarla paylaşma, satış yapma fırsatı bulacak.

 

Bu yıl birincisi yapılacak aktivite kapsamında 23-24 Nisan 2013, Salı-Çarşamba günlerinde düzenlenecek Çocuk Meydanı Aktivitesi 11:00-16:00 saatleri arasında ve diğer etkinlikler ise (sosis balon, yüz boyama, tahta bacak, kağıt boyama, oyun hamuru, sihirbaz gösterileri, sürpriz ödüllü yarışmalar, tiyatro gösterisi, oyun alanları ve jonglör gösterileri) 14:00-19:00 saatleri arasında düzenlenecek.

 

Çocuklara paylaşımı aşılayarak hayatı deneyimleme fırsatı sunacak etkinliğe katılım için tek şart ise her çocuğun kitabını/oyuncağını imkanı olmayan çocuklarla paylaşmak üzere Hediye Sandığı’na bağışlaması… Hediye Sandığı’nda toplanan bu kitaplar/oyuncaklar çocuklarla ilgili Sivil Toplum Kuruluşlarına bağışlanacak. Çocukların satıştan elde ettikleri kazanç da kendilerinin olacak.

 

“ÇOCUK MEYDANI”nda çocuklar; hem eski eşyalarını değerlendirerek para kazanma deneyimi hem de eğlenceli aktivitelere katılarak 23 Nisan Coşkusu’nu yaşayacak…

 

Exit mobile version