SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Altıparmak, azmimiz oyunun başında farklı skoru getirdi.

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak Oyuncularının istek ve arzusu oyunun hemen başında farklı skoru getirdiğini söyledi.

Maça istediğimiz ve düşündüğümüz şekilde başladık. Özellikle ilk 15-20 dakikalık bölümde maçı kopartmak istiyorduk, bu konuda maçtan önceki düşüncelerimiz ve anlattıklarımız oldu. Maça gerçekten hem istekli arzulu hem de düşündüklerimizi sahaya yansıtarak başladık.

Bulduğumuz erken gol rakibimizin 10 kişi kalması, futbolcularımızın müthiş isteği arzusu bize 23.dakika da 3-0’lık neticeyi getirdi. 3-0’dan sonra oyunu rölantiye alsak da ilk yarı yine iki – üç tane yüzde yüz gol pozisyonuna girdik. Oyunu biz hızlandırıp biz yavaşlattık, oyuncularımız oyunun genelinde çok iyi oynadılar bize ne lazımsa, ne gerekiyorsa oyunu o şekilde oynadılar.

Futbolcu kardeşlerim belki sezon başından beri ilk defa üç farkla öne geçmiş bir takım olarak skoru koruyalım böyle bitsin psikolojisiyle  ilk yarıyı bitirdi. İkinci yarıda rakibimizin biraz daha saldıracağını biliyorduk, zaten 10 kişi kalmışlardı kaybedecek bir şeyleri yoktu, bizde oyun tedbirimizi ona göre aldık.

İkinci yarıda da çok net pozisyonlar yakaladık, direkten dönen topumuz oldu, kaleciyle karşı karşıya pozisyonlar bulduk. Bir yada iki tane pozisyon verdiğimiz karşılaşmada uzaktan bir gol yedik.

Ben oyuncularımı ortaya koydukları müthiş mücadeleden, istek ve arzularından dolayı kutluyorum. Bugün bizim ihtiyacımız olan galibiyeti aldık. Göreve geldiğimizde de söylemiştik içeride oynayacağımız bütün maçları kazanarak ligde kalmak istiyoruz demiştik. Bugün bu maçlardan bir tanesini daha kazandık ama sadece bir maç kazandık fazla büyütmemek lazım.

Belki bu maçın sevincini bugün yaşayacağız ama yarından itibaren haftaya oynayacağımız Adanaspor karşılaşmasına kilitleneceğiz. Çünkü bizim üç final maçımız daha var. Bu üç final haftasında bizim ligde kalmamız adına gerekli olan puanları alıp rakiplerimizin sonuçlarına göre ligde kalmak istiyoruz.

Mehmet Uslu, Dokuz puanın hepsine talibiz.

Kartalspor’un “9” golle en skorer ismi kaptan Mehmet Uslu, karşılaşma sonrasında katıldığı basın toplantısında “Geriye kalan dokuz puanın hepsine talip olduklarını” söyledi.

Mehmet Uslu; Söylenecek fazla bir şey yok. Hocamız zaten söylenecek her şeyi söyledi. Bizim için kendi sahamızda oynayacağımız maç olmazsa olmazdı, bu maçı kazandığımız için mutluyuz.

Önümüzde üç tane final maçı daha var, bu üç maçta 9 puan var ve biz bu puanların hepsine talibiz. Bu ligde kalmak istiyorsak bu maçların hepsini kazanmamız gerektiğini biliyoruz. Rakiplerimizde bu hafta puan kaybetti, Denizlispor’un galibiyetinin sürpriz olduğunu hocamızda söyledi, bizde aynı düşüncedeyiz ama biz ilk önce kendi işimizi yapacağız, kendimiz galip geleceğiz ondan sonra rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.

Bugün bütün teknik heyeti ve müthiş mücadelelerinden dolayı takım arkadaşlarımı kutluyorum. Biz istediğimizi aldık iyi oyun kötü oyun tabii ki de önemli ama şu haftalarda pek önemi yok diye düşünüyorum.

Biz aldığımız üç puanın mutluluğunu bu akşam yaşayacağız yarından itibaren bu hafta yine kendi sahamızda oynayacağımız Adanaspor karşılaşmasına odaklanacağız. O karşılaşmadan da istediğimiz sonucu alarak yolumuza devam etmek istiyoruz.

Sabutay Alper Bayülken, Yapacağımız tek şey son üç maçımızı kazanmak.

Sol kol direk bağlarında yırtık olan ve bandajla karşılaşmada görev alan Sabutay Alper Bayülken, bu saatten sonra yapacakları tek şeyin son üç maçı kazanmak olduğunu ifade etti.

Sabutay; Sezonun geneline baktığımızda çok şanssız şekilde kaybettiğimiz maçlar var. Bu şanssız kayıplardan dolayı şuan bu durumdayız diye düşünüyorum fazla geriye gitmeden geçen hafta oynadığımız ve uzatma dakikalarında yediğimiz golle mağlup olduğumuz K.Erciyesspor maçını örnek gösterebilirim. Oradan en azından bir puanla ayrılabilirdik diye düşünüyorum.

Bu karşılaşma için gerekli şeyleri hocamız ve kaptanımız zaten söyledi. Bizim bu saatten sonra yapacağımız tek şey kalan üç maçımızı da kazanıp rakiplerimizin yapacağı puan kayıplarını beklemek.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Spor
14 Nisan 2024
Galatasaray’ın yıldızı Davinson Sanchez için transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez’in takımdaki geleceği ile ilgili karar verildi. Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez için transfer piyasası hareketlendi. Kolombiyalı oyuncunun menajeri Fernando Villarreal, transfer görüşmeleri yapmak üzere İtalya’ya uçtu. MENAJER İTALYA’DA: TRANSFER KAPIDA MI? Sanchez’in geleceği büyük merak konusu olurken, oyuncunun temsilcisi Villarreal’in İtalya ziyareti transfer dedikodularını alevlendirdi. Sanchez daha önce Napoli ile […]

Spor
13 Nisan 2024
Süper Lig’de İlk Yabancı VAR Hakemi Atandı

Süper Lig tarihinde ilk kez bir yabancı hakem VAR hakemi olarak görev yapacak. Süper Lig’in 32. haftasında Ankaragücü ile Gaziantep FK arasında oynanacak maç, İspanyol hakem Mario Melero Lopez VAR olarak görev yapacak. Bu atama, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yabancı MAÇ DETAYLARI VE HAKEM BİLGİLERİ Maç : Ankaragücü-Gaziantep FK Stadyum : Eryaman Stadı İLGİLİ HABER […]

Spor
13 Nisan 2024
Çaykur Rizespor, Yarın Bitexen Antalyaspor ile Karşılaşıyor

Çaykur Rizespor yarın kendi evinde Antalyaspor’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında yarın kendi evinde Bitexen Antalyaspor’u ağırlayacak. Çaykur Didi Stadı’ndaki bu önemli mücadele saat 16.00’da başlayacak ve maçın hakemi Emre Kargın olacak. RİZESPOR, ANTALYASPOR KARŞISINDA 3 PUAN PEŞİNDE Çaykur Rizespor, geçtiğimiz hafta İstanbulspor’u deplasmanda 4-0 gibi net bir […]