Kartalspor Büyük Bir Tehlike İle Karşı Karşıya!

Yayın: 07:16 - 30.04.2013
Güncelleme: 07:16 - 30.04.2013

Kartalspor son 2 haftada aldığı 6 puan ile düşme potasında dengeleri ters çevirdi. Hatta “bu takım düştü” diyenler bile ligde kalacağını tespit eder hale geldiler. Kalan 2 maçta da alınacak puanlar ile ligde kalacağına inanılan Bordo Beyazlılara bu kez yurt dışından öyle bir haber geldi ki herkes şoke oldu.
Kartalspor’un 6 puanı silinebilir!
Kartalspor formasını 2008-2009 sezonunda giyen ABDOULAYE DIAKHATE’nin alacağı için TFF’ye yazı yazan FİFA, alacağın Çarşamba gününe kadar ödenmesini istedi. FİFA toplamda 25 bin dolar olan alacağın ödenmemesi halinde ilgili hükümlerin uygulanmasını da yazısında bildirdi. Talimatlara göre, bu ödeme yapılmazsa Kartalspor’un 6 puanı silinecek.

Şimdi Kartalspor’un bu ödemeyi yapması bekleniyor. Ekonomik sıkıntılara rağmen sezon içinde tüm önceliği futbol takımına veren ve primleri aksatmamaya özen gösteren yönetimin bu hesapta olmayan ödeme karşısında zor durumda kaldığı öğrenildi. Şimdi, Kartal iş dünyasından Kartalspor’a destek verecek bir isim çıkması ve bu zor anında kulübün yanında olması bekleniyor.

 

 

Exit mobile version