Yeşilay’dan Spora Destek!

Yayın: 07:53 - 30.04.2013
Güncelleme: 07:53 - 30.04.2013

Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin sağlıklı yaşama ve spora verdiği destek devam ediyor. Bu yıl 49.’su düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nda yerini alan Yeşilay, bağımlıklara ve sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekti.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti, bağımlılıklardan uzak ve sağlıklı bir yaşama dikkat çekmek amacıyla 49.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu protokolünde yer aldı. 21 Nisan’da Alanya’da başlayan 1204 kilometrelik Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, Sultanahmet – Caddebostan etabıyla sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun tamamlanması ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül’ün katılımıyla Caddebostan’da bir tören düzenlendi.

Şaşkınbakkal sahilinde son bulan turu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yanı sıra eşi Hayrunnisa Gül, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu takip etti. Bisiklet turuna Yeşilay adına Genel Başkan Yrd. Dr. Kerem Kınık katıldı.

Şaşkınbakkal sahil yolu tören alanı, Bağdat Caddesi ve Bostancı tur parkuru üzerinde stantlar kuran Yeşilay Kadın Kolları, broşürlerin yanı sıra Yeşilay “Yaşamayı Seç” rozetleri, şapkalar ve balonlar dağıttı. Yeşilay Kadın Kolları stant ziyaretçilerini bağımlılıklar hakkında bilgilendirdi.

 

Exit mobile version