Böyle Gelin Olmaz Olsun!!!

Yayın: 08:45 - 05.10.2009
Güncelleme: 08:45 - 05.10.2009

Pendik Belediyesi Zabıta ekipleri 80 yaşındaki bedensel ve konuşma engelli kadını dilendiren üç kişiyi suçüstü yakaladı. Zabıta merkezine getirilen kişilerden birinin yaşlı kadının gelini olduğu öğrenildi.

Operasyon Pendik Zabıta Müdürlüğü’ne yapılan bir ihbarla başladı. Yaşlı kadını tekerlekli arabası ile sabah bırakıp akşam özel bir kamyonet ile gelip aldıkları tespit edilen kişileri, zabıta ekipleri yakın takibe aldı.

Sivil ekipler, Ankara Caddesi üzerinde bir ağacın altına bırakılan bedensel ve konuşma engelli kadını, bırakıldığı yerde beklemeye başladı. Yaklaşık sekiz saat tekerlekli arabasının üstünde dilenen yaşlı kadının yakınları tarafından bir kamyonetle alındığını gören ekipler, operasyonun düğmesine basarak kişileri yakaladı ve zabıta merkezine getirdi. Her gün ortalama sekiz saat boyunca dilenen ve isminin Bergüzar Gezgin olduğu öğrenilen 80 yaşındaki kadının gelini tarafından dilendirildiği tespit edildi. Gebze’den geldikleri belirlenen şahısları zabıta ekipleri sorgulanmak üzere polise teslim etti.  Yaşlı kadının üzerinden kâğıt ve maden olmak üzere toplam 204 TL çıktı.

Exit mobile version