Mehmet Altıparmak’a sürpriz doğum günü kutlaması, 44 yaşına girdi

Yayın: 16:24 - 01.05.2013
Güncelleme: 16:24 - 01.05.2013

Bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarını sürdüren İstanbul temsilcisi Kartalspor da bugün gerçekleştirilen antrenman öncesinde 44 yaşına giren teknik direktör Mehmet Altıparmak’a sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleştirildi.

Bugün saat 15:30 da Radyo Seymen Kartal Stadında gerçekleştirilecek antrenman için sahaya çıkan teknik direktör Mehmet Altıparmak,  üzerinde kendi resminin olduğu pastayla karşılaştı. Oyuncularının hazırladığı bu sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Altıparmak oyuncularının alkışları eşliğinde mumları üfledi ve tebrikleri kabul etti.

Eşi ve kızı yalnız bırakmadı.

Mehmet Altıparmak’a bir diğer sürpriz ise eşi ve kızından geldi.  Ankara’da yaşayan ve bu önemli günde eşini yalnız bırakmak istemeyen Esma Altıparmak ve kızı Beray Altıparmak bugün İstanbul’a gelerek teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın sevincini ikiye katladı.

Yapılan organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eden Altıparmak, “ Öncelikle ailemin beni bu önemli günümde yalnız bırakmamak için İstanbul’a gelmesi beni çok mutlu etti, ayrıca futbolcu kardeşlerimin jestine çok teşekkür ediyorum.” dedi. Bu keyifli ve güzel günlerin sezon sonunda daha büyük mutluluğa ulaşmasını dileyen Altıparmak gün içinde doğum gününü kutlayan herkese teşekkür etti.

Exit mobile version