Evlilik Öncesi Eğitim Veriyoruz!

Yayın: 14:47 - 02.05.2013
Güncelleme: 14:47 - 02.05.2013

Sultanbeyli Muhsin Yazıcıoğlu Nikah Sarayı evlilik öncesi eğitim seminerine ev sahipliği yaptı.

Sultanbeyli Belediyesi ve Sultanbeyli 75. Yıl Toplum Merkezi Müdürlüğü ortaklığında Muhsin Yazıcıoğlu Nikah Sarayı’nda evlilik öncesi eğitim semineri düzenlendi.

Genç çiftlerin yoğun ilgi gösterdiği ve toplum merkezi uzmanlarının kontrolünde gerçekleşen seminerde eğitimleri,Sosyal Hizmetler Uzmanı Selda Ayaydın ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Eğitimcisi Mine Serinkan verdi. Ayaydın, aile içi iletişim hakkında katılımcılara geniş bilgiler verirken, Serinkanda evlilikte sağlık konusunu masaya yatırdı.

Katılımcılar Memnun

Program katılımcılarından Fatma Çelenk, seminerin faydalarını şu ifadelerle özetledi: “Yapılan seminerle bilinçleniyoruz. Program güzel ve yararlı olmuş. İlk defa böyle bir programa katıldım. Bundan sonrada olursa katılmayı düşünüyorum.”

Bir diğer katılımcı olan Yaşar Aydın da seminerin aileler için çok faydalı olacağını düşündüğünü ifade etti. Aydın, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ve Sultanbeyli Belediyesi’ne program için teşekkür ediyorum. Genç çiftler ve evliler için yararlı olmuş. Ailelerin bilinçlenmesi için büyük bir adım.” dedi.

 

 

Exit mobile version