TKİ Tavşanlı Linyitspor: 2 – Kartalspor: 0

Yayın: 08:27 - 06.05.2013
Güncelleme: 08:27 - 06.05.2013

Kartalspor PTT 1.lige veda etti.

PTT 1.lig’in 33.haftasında deplasmanda düşme hattındaki rakibi TKİ Tavşanlı Linyitspor’a 2-0 mağlup olan Kartalspor bu sonuçla Ankaragücü’nden sonra lige veda ikinci takım oldu.

Dumlupınar Stadyumunda oynanan karşılaşmaya oldukça etkili başlayan Kartalspor, ilk 30 dakikalık bölümde sayısız gol fırsatından yararlanamadı. Kartalspor için her şey istediği gibi giderken TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşmanın 36.dakikasında korner pozisyonundan bulduğu golle öne geçmeyi başardı.

Bu golden sonra her şey tersine döndü. Panik yaşayan Kartalspor ilk yarı bitimine kadar etkili olamadı. Karşılaşmanın ikinci yarısına maçı çevirmek için çıkan Kartalspor da işler istenildiği gibi gitmedi ve 54.dakika da kalesinde ikinci golü gördü. Bu golden sonra iyice oyundan düşen Kartalspor, oyun disiplininden iyice uzaklaşarak topun kontrolünü de rakibine kaptırdı ve golü bulacak pozisyonlar üretmekte zorlandı.

Karşılaşma Tavşanlı Linyitspor’un 2-0 üstünlüğü ile sonuçlanınca ligin bitimine bir hafta kala PTT 1.lige veda eden ikinci takım Kartalspor oldu.

TKİ Tavşanlı Linyitspor: 2 – Kartalspor: 0

Stat: Dumlupınar

Hakemler: Barış Şimşek, Mehmet Metin, Muhammet Yumak

TKİ Tavşanlı Linyitspor: Metin, Hasan, Bilal, Mesut, Abdi (Dk. 77 Deniz), Mehmet Besler, Ahmet Topal (Dk. 59 Emrah), Emre, Agbetu, Hakan, Sakıb (Dk. 89 Shala)

Kartalspor: Haydar, Sabutay Alper, Ahmet Gökhan, Efecan (Dk. 57 Fahri), Yaser (Dk. 57 Ferdi), Timuçin, Zitouni, İlhan, Mehmet, Ethem Ercan, Uğur (Dk. 68 Okan)

Goller: Dk. 36 ve Dk. 54 Emre (TKİ Tavşanlı Linyitspor)

Sarı kartlar: Dk. 38 Hasan, Dk. 47 Ahmet Topal, Dk. 60 Bilal, Dk. 88 Sakıb (TKİ Tavşanlı Linyitspor), Dk. 59 Sabutay Alper, Dk. 65 Uğur, Dk. 78 Timuçin, Dk. 80 Ahmet Gökhan (Kartalspor)

Exit mobile version