İstisna Resim Sergisi Açıldı!

Yayın: 07:25 - 20.05.2013
Güncelleme: 07:25 - 20.05.2013

Göksel Atilla Şensöz’ün “İstisna” adlı resim sergisi Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde ziyarete açıldı.

 

Uzun yıllardır ressamlık yapan Göksel Atilla Şensöz’ün üzerinde yaklaşık sekiz aydır çalıştığı “İstisna” adlı resim sergisi Galeri İstanbulensis Sergi Salonu’nda ziyaretçilerini bekliyor. Birbirinden güzel 35 resmin bulunduğu sergide farklı uygulamalar yer alıyor.

Açılışta sergi hakkında bilgi veren Şensöz, bu resim sergisinin diğer çalışmalarından çok farklı olduğunu ifade etti. Çalışmalarında genellikle toplumun ön yargılarını kırmayı hedeflediğini kaydeden Şensöz, “Sergiye istisna adını vermekteki amacım bundan önceki çalışmalarımdan çok farklı olmasıdır. Diğer çalışmaların dışına çıktım. İstisna sekiz aylık bir emeğimin ürünüdür.” dedi.

 

 

Açılışa katılan gazeteci-yazar Özcan Ünlü sergide bulunan resimlerin ustalık eseri olduğunu ifade etti. Soyut ve peyzaj çalışmalarının çok etkili olduğunu kaydeden Ünlü: “Deneysel çalışmaların keyfi klasik eserlerden daha etkili. Sultanbeyli’de böylesine büyük sanatkarların olması ilçe adına kazançtır ve desteklenmelidir ” dedi.

Açılışın ardından davetliler sergiyi gezdi. “İstisna” resim sergisi ay sonuna kadar Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde ziyarete açık olacak.

Exit mobile version