SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ömer Atay Şimşek Erkekliğe İlk Adımı Attı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Ahmet Şimşek Ailesi’nin “aslan parçası” Ömer Atay Şimşek’in sünnet cemiyeti, Pendik Green Park Hotel’de ailenin yakınları ve sevenlerinin geniş katılımı ile gerçekleşti.

 

Ahmet Şimşek Koleji Genel Koordinatörü Altay Şimşek ve eşi Mimar Fulya Şimşek’in çocukları Ömer Atay Şimşek, ömür boyu hafızalarından kazınmayacak bir etkinlik ile sünnet heyecanını yaşadı.

 

MEHTERANLAR, SEMAZENLER…

 

Modern ve geleneksel cemiyet konseptinin bir arada toplandığı etkinliğe, omuzlarda “padişah tahtı” ile getirilen Ömer Atay, mehteranlar eşliğinde marşlarla karşılandı. Semazen gösterileri, Kuran-ı Kerim ziyafeti ve duaların ardından Ömer Atay, aile büyükleri ve davetlilerle kucaklaştı.

 

omer-atay

 

TORUN SEVGİSİ BİR BAŞKA…

 

Türkiye’ye ilk defa “ücretsiz özel kolej” konseptini kazandıran eğitim camiasının öncü isimlerinden Ahmet Şimşek ve eşi Yasemin Kumral Şimşek, torunları Ömer Atay Şimşek’in cemiyetinde davetlilerle yakından ilgilendi. Aile büyüklerinin torunlarına olan ilgisi, gece boyunca dikkat çekti.

 

Ahmet Şimşek, konuşmasında şunları ifade etti; “Biz büyük bir aileyiz. Ailemizin her ferdinin bir saniyelik mutluluğu, ben ve eşim Yasemin Hanım için dünyalardan değerlidir. Biricik torunum Ömer Atay’ın sünnet cemiyetini yaşamak bizim için büyük huzur. İnşallah mürvetini de göreceğimiz günler olacak. Davetimize yediden yetmişe icabet eden tüm dostlarımıza saygı ve sevgiyle teşekkür ediy0ruz.

 

ahmet-simsek

 

ŞİMŞEK AİLESİ GÖZ DOLDURDU…

 

Aile büyükleri Ahmet Şimşek ve eşi Yasemin Kumral Şimşek’in dansı, davetlileri büyüledi. “Durun daha biz buradayız” dercesine genç davetlilere taş çıkartan çift, uzun süre pistten ayrılmadı. Altay-Fulya Şimşek çifti ile çocukları Ömer Atay ve Melisa, davetlilerle özel günün mutluluğunu yaşadı.

 

meltem-tuncay-simsek

 

Kolej Koordinatörü Altay Şimşek ve  Tuncay Şimşek’in oğulları mutluluğu paylaştılar. Altay-Fulya çiftinin kızları Melisa Şimşek’in kolej arkadaşları ile doyasıya eğlendiği geceye, ailenin başta Amerika olmak üzere birçok merkezdeki akrabalarının da katılım gösterdiği görüldü. Altay Şimşek’in ablası Kolej Koordinatörü Nilay Şimşek de, Ömer Atay’ın mutluluğunu paylaşan aile büyükleri arasında yer aldı.

 

fulya-altay-simsek

 

TOPLUMUN HER KESİMİ, TEK ÇATI ALTINDA BULUŞTU…

 

Ailenin etkinliği, toplumun tüm kesimini tek çatı altında topladı. İnşaat sektörünün tanınmış isimlerinden Müteahhit İdris Demirli’nin yanı sıra Kartal MHP İlçe Başkanı Metin Özüpek ve Başkan Yardımcısı Yaşar Kahraman da cemiyet heyecanını yaşadı. Birçok öğretmen, eğitimci ve iş dünyasının önde gelen isimleri de geceye katılım gösterdi. Eski Kartal Belediye Bakanı ve Milletvekili Mehmet Sekmen ile Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Başkan Yardımcısı Atilla İpek ve Demireören Plastik Bölüm Müdürü Deniz Encan, Nobel İlaç Fabrikası ortaklarından Gültekin Ulusoy’da davetliler arasında yer aldı.

 

yasemin-kumral

 

YASEMİN KUMRAL ŞİMŞEK’E DOĞUMGÜNÜ SÜRPRİZİ…

 

Yasemin Kumral Şimşek; oğlu Altay Şimşek ve gelini Fulya Şimşek sürpriz olarak hazırlanan ve  piste getirilen doğumgünü pastası ile duygu dolu anlar yaşadı.  Eşi Ahmet Şimşek ile birlikte pastayı kesen eğitimci, elinde mikrofonla müzisyen ve şarkıcı İlker Özdemir ile orkestranın şarkılarına eşlik etti.

 

İlgili Haberler

Genel
17 Mayıs 2024
Af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti?

Son dakika haberi. Cumhurbaşkanı Erdoğan gece yarısı af kararı verdi? Peki af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, sağlık sorunları nedeniyle affedildi. İşte detaylar… Türkiye’de uzun süredir gündemde olan 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, […]

Genel
17 Mayıs 2024
Sıcaklıklar düşüyor! Hafta sonu planı yapanlar dikkat, yağış geliyor

Son dakika haberi… Meteoroloji açıkladı, hava sıcaklıkları düşüyor, sağanak yağışlar geri dönüyor. Türkiye’de adeta kış yeni başlıyor. İşte meteoroloji yeni hava durumu tahminleri… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu için yeni hava durumu tahminlerini açıkladı. Mayıs ayının ortası gelmesine rağmen beklenen bahar havası yine yok. Son birkaç gündür mevsim normallerine çıkan sıcaklıklar yeniden düşüyor. Meteoroloji, hafta […]

Genel
16 Mayıs 2024
Migros’ta Yüzde 40 İndirim! A’dan Z’ye Tüm Ürünlerde DEVASA Fırsat

Migros’tan Dev İndirim Kampanyası geldi. Sepette İndirim ve Yüzde 40’a Varan Fırsatlar… Migros’tan Mayıs ayına özel yepyeni bir indirim kampanyası geldi. Hem yüzde 40’a varan indirim hem de sepette indirim kampanyası tüketicileri bekliyor. A’dan Z’ye tüm ürünlerde efsane fiyatlar sunan Migros, aynı zamanda öne çıkan temel ihtiyaç ürünlerinde de ekstra indirimler yapıyor. İşte indirimli ürünler […]

Genel
16 Mayıs 2024
Sağanak ve Fırtına Geri Dönüyor! O İller İçin Uyarı Yapıldı

Meteoroloji’nin son tahminlerine göre birçok bölgede sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar bekleniyor. Özellikle Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Marmara’nın batısı dikkatli olmalı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre, ülkenin birçok bölgesinde sağanak yağış ve fırtına etkili olacak. Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Eskişehir çevreleri ile akşam […]