Adadaki yeni plajımız

Yayın: 15:59 - 06.10.2009
Güncelleme: 15:59 - 06.10.2009

Kartal Belediye Başkanı Opr.Dr. Altınok Öz, Kartal halkinin denize girme hasretini giderebilmek için Marmara’nın en plaj tesislerini Kartal halkinin yararlanabileceği gezi ve mesire alanına dönüştüreceği belirtildi modern.

 

MODERN BİR TESİS OLACAK

Marmara’nın Orman Kampı ihalesi 14 15 Eylül tarihlerinde yapılmıştı incisi ve Prens Adaları olarak Tarihteki yerini almış olan Büyükada ve. Ihaleyi kazanan Kartal Belediyesi ‘Tesisleri 2010 yaz sezonunda hizmete açacağı kaydedildi.

 

Bünyesinde plaj, havuz ve otel bulunan tesisler KDV dahil 1.331.000 TL. bir bedelle kiralandı. Kar amacı güdülmeden sadece Kartal halkinin yararlanacağı tesislerin 44,5 dönümlük alanı halk plajı olarak yararlandırılacak.

 

MOTOR ÇALIŞTIRILACAK

 

Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr Altınok Öz, “Kartal halkını tertemiz bir denizle buluşturacağız. Plaj alanı sürekli sirkülâsyona açık olduðundan kolibasili oranı hemen hemen yok gibi. Ayrıca doğa güzellikleri ile iç içe olan Orsan Kampı Plaj Tesisleri halka açık bir alan olacak. Özellikle sabit ve dar gelirlilere hizmet verecek olan tesislere ulaşım motorlarla gerçekleştirilecek Kartal-Büyükada Orman Kampı Plaj Tesislerimiz arasında düzenli motor seferleri yapılacak ve plaj ücreti de ulaşım ücretinin içinde olacak “dedi.

 

Başkan Öz, amaçlarının Kartal halkına değişik ve yararlı bir hizmeti sunmak olduğunu da sözlerine ekledi.

 

 

 

Haber: Fethi Satıcı

Exit mobile version