Uğur Mumcu Kreşi Öğrencileri Kep Giydi!

Yayın: 14:30 - 24.05.2013
Güncelleme: 14:30 - 24.05.2013

Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Çocuk Gelişim Merkezi kreş öğrencileri diplomalarını alarak kep giydi.  Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Kreşi 2012-2013 yıl sonu mezuniyet töreni, Uğur Mumcu Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi Kültür Salonu’nda yapıldı. Mezuniyet törenine, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülseren Böyüktaş, kreş çalışanları ve veliler katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende kreş öğrencilerinin katıldıkları etkinliklerden oluşan bir slayt gösterisi de sunuldu. Mezun olan kreş öğrencileri hazırladıkları folklor ve dans gösterilerini ailelerin alkışları eşliğinde sergiledi.

 

Mezuniyet törenine katılan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülseren Böyüktaş, “Kartal Belediyesi olarak hem çalışan, hem de çalışmayan annelere yardımcı olmak için çocuk gelişim merkezleri açıyoruz. Şu anda toplam 7 tane çocuk gelişim merkezimiz var. Bu merkezlere önem veriyoruz.

 

 

Çünkü, annelerin zamanı da önemli. Çalışan anneler en azından gözleri arkada kalmadan çocuklarının emin ellerde olduğunu biliyor. Bu duruma herkesin önem vermesi ve duyarlı olması lazım. Bu yıl 4 tane daha çocuk gelişim merkezi açıyoruz. Gönül Kartal’ın her mahallesinde kreş açmak ister. Mezun olan öğrencilerimize eğitim hayatında başarılar diliyorum” dedi.

 

Gösterilerin ardından diploma ve kep törenine geçildi. Kreş öğrencileri mezuniyet diplomalarını Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülseren Böyüktaş’ın elinden aldı. Kep takıp diplomalarını alan öğrenciler ailelere duygusal anlar yaşattı. Keplerin havaya fırlatılmasının ardından tören sona erdi.

 

 

Exit mobile version