Minik Öğrencilerden Muhteşem Gösteri!

Yayın: 06:55 - 29.05.2013
Güncelleme: 06:55 - 29.05.2013

Ahmet Şimşekliydiler!… Miniktiler!… Oysa o minicik kalpler,minicik eller sahnede büyüdüler. İrileştiler!…devleştiler!… ve izleyen anne-babalarına, öğretmenlerine muhteşem bir gösteri sunarak, duygusal anlar yaşattılar!…

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Okul Müdürü Hasan Delikenli’nin açılış konuşmasından sonra, Türk Milli Eğitimine  27 yıldan beri maddi-manevi gücü ile katkıda bulunan eğitim gönüllüsü İlköğretim-Lise Genel Yöneticisi Sn.Yasemin Kumral Şimşek’in yapmış olduğu konuşma, tüm izleyenlerin büyük beğenisi ile karşılandı. Özellikle,

 

Ahmet Şimşek Koleji’nde uygulanması planlanan Mental Matematik müjdesinin verilmesi tüm velilerin ilgisini çekti. Daha sonra sahnede rengarenk kostümleriyle yer alan minik öğrencilerimiz halk oyunları; modern dans, İngilizce dramalar, müzik sunumları vb etkinliklerle gözleri buğulandırıp, gönülleri şenlendirdiler.

 

 

Törenin sonunda gösterileri hazırlayan tüm idareci ve öğretmenleri kutlayan Okul Kurucusu Ahmet Şimşek, yapmış olduğu konuşma ile dakikalarca ayakta alkışlandı. Konuşmanın bir bölümünde etrafını saran minik öğrencilere “Hepiniz geleceğin Atatürklerisiniz” benzetmesi bir dünya okulu olan bu seçkin kolejin eğitim politikasını anıtlaşmış bir sloganı olarak algılandı.

Bu muhteşem günü bizlere yaşatan tüm minik öğrencilere ve kendilerini hazırlayan eğitim emekçilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Exit mobile version