Kurumunu en iyi temsil eden marka !

Yayın: 08:58 - 30.05.2013
Güncelleme: 08:58 - 30.05.2013

LC Waikiki çalışanları Dragon Fest’te “Kurumunu En İyi Temsil Eden Marka” ödülünü aldı

Türkiye moda perakende sektörünün lider şirketi LC Waikiki, kurum çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen “Dragon Fest” spor yarışmaları organizasyonunda “Kurumunu En İyi Temsil Eden Marka” ödülünü almaya hak kazandı.

Kurumlar arasında gerçekleştirilen en büyük spor organizasyonları arasında yer alan “Dragon Fest”e katılan Türkiye moda perakende sektörünün lider markası LC Waikiki, “Kurumunu En İyi Temsil Eden Marka” ödülünü kazandı. LC Waikiki bu ödülü, ekip ruhu, enerjisi, diğer ekiplere gösterdiği saygı ve centilmenliğin yanı sıra, perküsyon ekibi ile yapılan geçişler ve yapılan tezahüratlar sebebiyle bu ödüle layık görüldü.

 

LC Waikiki Kürek Takımı, 105 takım arasında 4. Oldu

 

LC Waikiki’nin, Sport Kategorisi’nde yarışan “Kırmızı Takım”ı da, Dragon Boat yarışlarında 105 takım arasında 4. sırayı almayı başardı. Kırmızı takım, ilk gün yarışlarının ardından en iyi 10 takım arasına girerek, Türkiye Kano Federasyon Kupası için yarışmaya da hak kazandı. Bu yarışmada da üstün bir performans gösteren Kırmızı Takım, 5. oldu.  Ayrıca LC Waikiki çalışanlarından Mehmet Tuncay Büyükoğlu da, Serbest Stil Dans Yarışması’nda 2.lik ödülünü aldı.

 

Dragon Fest’de, üst düzey yöneticilerinden oluşan “Turuncu” takımın yanı sıra “Kırmızı” ve “Mavi” takım da LC Waikiki adına 4 ayrı kategoride düzenlenen yarışmalara katılım gösterdi. Yarışmaya katılan takım isimleri, LC Waikiki’nin üçlü logosundaki renklerden yola çıkılarak belirlendi. LC Waikiki çalışanlarının da takımları desteklemek katıldığı organizasyon, tüm katılımcılar için motivasyon kaynağı oldu.

Exit mobile version