Ak Parti’den Milli İradeye Saygı Mitingi!

Yayın: 12:20 - 14.06.2013
Güncelleme: 12:20 - 14.06.2013

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Milli İradeye Saygı Mitingi” yüzbinlerce İstanbullunun katılımıyla Kazlıçeşme Meydanı’nda yapılacak.

 

Mitingle ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanımız Aziz Babuşcu, Gezi Parkı üzerinden başlayıp, doğrudan Genel Başkan ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan bir oyun oynandığını belirterek şunları söyledi: “Park eylemleriyle başlayan demokratik tepki amacından saptırılmıştır. Bizim çevre duyarlılığı olan, demokratik tepki gösteren insanlarımızla bir sorunumuz yok. Ancak Taksim Meydanı’nda ve diğer eylemlerdeki şiddeti, hakaret ve aşağılamaları hepimiz gördük. Partimize mensup vatandaşlarımız günlerdir sabrettiler; her türlü şiddete, psikolojik baskıya ve provokasyona rağmen sükunetlerini muhafaza ettiler. Başbakanımızı ve onu o makama getiren milli iradeyi yok sayan çeşitli grupların, AK Parti ve Başbakanımızı hedefleyen bu eylemlerine ilk tepkimizi Başbakanımızın havaalanında karşılanmasında verdik.  Bu mitingde de Başbakanımıza olan sevgimizi ve bağlılığımızı bir kez daha göstereceğiz. Milli iradeye yapılan saygısızlıklara, sahnelenen oyuna, kendi üslubumuzla, coşku ve heyecanımızla cevap vereceğiz. Milli İradeye Saygı Mitingine, Türkiye’nin geleceğini düşünen bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Hep birlikte milli iradeye ve demokrasimize sahip çıkalım.” dedi.

 

Miting için yapılan hazırlıklar hakkında bilgi veren İl Başkanımız Aziz Babuşcu, Pazar günü alanda güvenli bir ortam sağlayacaklarını ifade ederek, “İstanbulluların alana kolay ve rahat bir şekilde ulaşmasını sağlayacağız. Anadolu yakasındaki bütün iskelelerden vapur ve motor seferleri yapılacak. Birçok noktada otobüslerimizle yapacağımız ring seferlerimiz olacak. Metro, metrobüs gibi toplu taşıma araçlarıyla da İstanbulluları Kazlıçeşme’ye ulaşabilecek.” dedi.

Exit mobile version