Ailenizle birlikte gerçek bir tatil

Yayın: 11:32 - 15.07.2013
Güncelleme: 11:32 - 15.07.2013

Anadolu Yakası’nın gözdesi Wyndham Istanbul Kalamış Marina’da ailenizin tüm fertleri çok özel…

İstanbul’u yepyeni bir deneyimle tanıştıran Wyndham İstanbul Kalamış Marina, konumu ve sunduğu olanaklarıyla tatilini İstanbul’da geçiren, hafta sonu kaçamaklarını seven ailelere keyif dolu dakikalar sunuyor. Ebeveynler, gençler ve annelerinin yanından ayrılmak istemeyen minikler için renkli alanlar yaratan Wyndham İstanbul Kalamış Marina şehrin merkezinde gerçek bir tatil deneyimi yaşatmak için sizi bekliyor!
Gözlerinizi Marmara Denizi’nin mükemmel manzarasına açmanıza imkan sağlayan aile odaları, Kalamış Marina’nın dingin ruhunu tatilinize katan özel atmosferi, Bağdat Caddesi, alışveriş ve eğlence merkezlerine yürüme mesafesindeki konumu, minik misafirlerine sunduğu renkli alanları ile Wyndham Istanbul Kalamış Marina ailenizle birlikte geçireceğiniz en güzel tatiliniz için tüm detayları düşündü!
Çocuğunuzla Birlikte Spor Yapın
Wyndham Istanbul Kalamış Marina bünyesinde hizmet veren Shape Club, çocuklara özel spor konsepti Shape the Kids ile tamamen çocuklar için tasarlanan bir spor merkezi sunuyor. Özellikle spordan vazgeçemeyen anne babalar için vazgeçilmez bir teklif sunan Shape the Kids, konusunda uzman eğitmenleri, benzersiz donanımı, bedensel gelişimi destekleyen grup dersleri ile çocuğunuzun bedenine ve ihtiyacına göre spor yapmanın ayrıcalığını yaşatıyor.
Anneler SPA’da, Çocuklar Kreşte!
Tatilin tadını tam anlamıyla çıkarmak, Blue Harmony Spa’da tüm yorgunluğunuzu atarken ruhunuzu da dinlendirmek isterseniz çocuğunuzu oyuncaklar ve boyama kitaplarıyla dolu Shape Club kreşine bırakmanız yeterli! Çocuğunuzu bakıcısı ile bırakabileceğiniz özel kreş sayesinde siz dinlenirken çocuğunuz da boyama kitapları, oyuncaklar ve Wii oyunları gibi imkanların bulunduğu kreşte eğlencenin tadına varabiliyor.
Ailece Sağlıklı Havuz Keyfi
Serinlemenin en sağlıklı yolunu sunan Wyndham Istanbul Kalamış Marina havuz temizliğinde klor kullanmıyor. Renksiz ve kokusuz dezenfektan yöntemiyle sağlıklı serinliğin tadını doya doya çıkarmanızı sağlayan otelin bahçe katındaki havuzu ise çocuklu aileler için ideal bir eğlence alanı sunuyor.

Exit mobile version