SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Başakşehir Saadet’den Muhteşem İftar

Yayınlanma:
ABONE OL

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Saadet Partisi Başakşehir İlçe Teşkilatı’nın bu yılki iftar programı Konistan Toplantı Salonunda yapıldı.
İftar programı çok sayıda misafir ve üyelerin katılımıyla gerçekleşti. Katılanlar arasında başta İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer olmak üzere, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Harun Macit, GİK Üyesi Abdulvahab Ekinci, İl Başkan Yardımcıları İbrahim Yıldız ve Neşet Çevik, Ali İhsan Gündoğdu, Radyo 7’den Mehmet Can, Birikim Dershaneleri Başakşehir Şube Müdürü Arif Kurumahmutoğlu, Milli Gazete Reklam Müdürü Turan Taşdemir, İKEV Yönetim Kurulu Üyesi M. Haksan Öz, Sinema ve TV Derneği Başkanı Aslan Ateş, Saadet Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı Sebahattin Tufan, Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Yusuf Dal, AGD Başakşehir İlçe Başkanı Yavuz Macit, İl Disiplin Kurulu Üyesi Kadir İbişdayı, İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Nagehan Asiltürk, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri vardı.
Hayati Otyakmaz Hocaefendi’nin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf Güşen Beyefendi’nin açılış konuşmasıyla başladı.
Hocanın Vasiyeti Yerine Getirilecek
Katılımlarından dolayı misafirlere ve üyelerine teşekkür eden İlçe Başkanı Yusuf Güşen, Başakşehir’in kendileri için çok önemli olduğunu ve merhum Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocanın kendilerine vasiyeti olan Başakşehir Belediyesi’ni kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Hem üyelerle bir araya gelmek ve hem de ilçe teşkilatlarının ihtiyacı olan bir araç almak için ifar programı düzenlediklerini belirten Yusuf Güşen, çalışmalarının gece gündüz devam edeceğini söyledi.
Kazlıçeşme’den Adeviyye’ye Selam
Daha sonra kürsüye gelen İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer, Ramazan ayını tebrik ederek, bütün müslümanların kurtuluşuna vesile olmasını diledi.
Bütün İslam coğrafyasının emperyalistler ve onların kuklaları tarafından kan gölüne çevrildiğini belirten İl Başkanı Selman Esmerer, geçen hafta pazar günü dünyadaki bütün darbelere karşı ve Mısır halkına destek için Kazlıçeşme büyük bir kalabalıkla miting yaptıklarını söyledi ve katılanlara katılanlara teşekkür etti.
Kazlıçeşme’de yaptıkları mitingden Adeviyye’ye selam gönderdiklerini belirten Esmerer, Saadet Partisinin bütün dünya müslümanları için örnek olduğunu ve büyük bir uyanış başladığını söyledi.
60 yıldır diktatörlükle ve son 30 yıldır da zalim Hüsnü Mübarek tarafından yönetilen Mısır’ın halk tarafından seçilen ilk cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’ye karşı emperyalistler ve onların kuklaları tarafından darbe yapıldığını belirten Esmerer, artık kimsenin yaptığını yanına kar kalmacağını söyledi.
Esmerer, Mısır’da insan ücretinin 100 dolar civarında olduğu bir zamanda zalim Hüsmü Mübarek’in iktidarı bıraktığında 70 milyar dolar gibi bir servetinin olduğunu söyledi.
Batı Taklitçiliği Değil, İslam Birliği
Esmerer konuşmasını şöyle devam etti: “Bu servet uğruna emperyalistlerle işbirliği yapıyorlar ve teheccüd namazında, sabah namazında kendi halkını kurşunluyorlar.
Darbecilerin yaptıkları ilk icraat Filistinli ve Gazzeli müslümanların hayat damarları olan Refah sınır kapısını kapatmak oldu.
Kime ve neye hizmet ediyorlar? Gerçekler ortadadır kardeşlerim.
İslam dünyasının uyanması lazım.
Merhum hocamız son 40 yıldır ömrünü İslam birliğini kurmak için geçirdi ve bütün dünya müslümanlarını haykırarak, gelen İslam birliğini kuralım diyordu.
Gelin batı taklitçiliğinden vazgeçin ve kendi birliğimizi kurarak, İsrail’in, Amerika’nın, Rusya’nın ve Çin’in tasallutundan kurtulalım diyordu. Ve bunun adımını da Başbakanlığında D8 olarak attı kardeşlerim. Ama maalesef o gün atılan D8 adımı hâlâ kağıt üzerinde kaldı ve İslam ülkeleri İsrail’in, Amerikanın katlettiği ülkeler konumuna geldi ve yerli kuklalar da bu işe çanak tutuyor ve her türlü haklılık sebebi çatışma haline getiriliyor.
Şia-Sünni, Laik-anti laik, Türk-Kürt aklımıza ne geliyorsa bunların hepsi çatışma haline getiriliyor.”
Gezi Parkı olayları da Mısır olayları da Aynı
Ülkemizin de çok yakın bir zamanda Mısır’daki gibi Gezi Parkı olaylarıyla bu tehlikenin eşiğinden dönüldüğünü belirten Esmerer, tehlikenin halen bitmediğini, aynı şekilde hesaplar yapıldığını ve bu olayların da aynı mihraklar tarafından ve emperyalistler tarafından yapıldığını söyledi.
Esmerer, “Ak Partili kardeşlerime her gittiğim yerde söylüyorum. Gezi Parkı olayları da Mısır olayları da aynı. Gezi Parkı olaylarını da ve Mısır olaylarını da ABD yaptı, İsrail yaptı, Avrupa Birliği yaptı. Elhak doğru. Onlar da öyle söylüyor. Ama çözüm noktamız farklı” dedi.
Bütün bunlara rağmen iktidarın Avrupa Birliği hedeflerinin sürdüğünü söyleyen Esmerer, sürekli Avrupa Birliği’ne girmek için iktidarın çalıştığını söyledi. İftar programı katılımcıların akşam namazını kılmasıyla sona erdi.

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Basında Kartal
19 Nisan 2024
Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]