SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Sevinç, İslam aleminin tek kurtuluşu D-8 lerdir

Yayınlanma:
ABONE OL

Saadet Partisi Kartal, Geleneksel İftar Programında Buluştu.

 

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu katılımıyla, Saadet Partililer Cevizli’de bulunan Şafak Döner’de iftar yemeğinde bir araya geldiler.

 

İftar programına genel başkan yardımcısı Temel Karamollaoğlu, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve mahalle yönetim kurulları, Kartal mahalle muhtarları, stk temsilcileri ve yerel medya temsilcileri katıldı.

Saadet Partisi Kartal iftar programı İlçe Başkanı İmdat Sevinç’in selamlama konuşması ile başladı. İmdat Sevinç konuşmasına şöyle devam etti ; “İdrak etmekte olduğumuz şu mübarek ramazan ayını hem birey olarak hem de partimiz olarak dolu dolu geçiriyoruz. Allah sizlerden razı olsun.

saadet-iftar-2

Geçtiğimiz hafta Saadet Partimizin düzenlemiş olduğu “Darbelere Hayır” Mısır’a İhvana Destek Mitinginde bir kez daha gördük ki İslam Aleminin tek kurtuluş reçetesi “İslam Birliği D-8”lerdir.

saadet-iftar-imdat-sevinc

Siz değerli kardeşlerimin yoğun ve titiz çalışmasıyla Kartalımızdan çok yüksek oranda katılım sağlandı. Rabbim emeklerinizin mükafatını cennetiyle versin inşallah. Dünya bir kez daha gördü ki Milli Görüş’ün evlatları dimdik ayakta ve İslam Alemine milyonluk mitingle sahip çıktı. O zalim emperyalistler, Siyonistler “Bizi ne kadar küçümsese de rabbimiz onların küçümsemesine böyle bir tokat attırdı.” Ona şükürler olsun o yüzden bizi kimse küçümsemesin biz Milli Görüşçüler her zaman mazlumun yanında yer aldık yer almaya da dünyayı ayağa kaldırmaya da devam edeceğiz. Çünkü biz biriz ümmetiz.” diyerek teşekkür edip konuşmasını tamamladı.
İlçe Başkanlığı’nın davetlisi olarak İstanbul’a gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, katıldığı iftar programda “Erbakan Hoca, 8 Müslüman ülkeyi bir araya getirmek istedi. Başta ABD olmak üzere Batılı ülkeler buna karşı çıktı ve hocayı iktidardan düşürmek için çalıştı” dedi. programda Karamollaoğlu, Türkiye’nin iç ve dış politikalarının yanı sıra dünya düzenine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

.

İSLAM’IN BİRLİK OLMASINI İSTEMEDİLER

Milli Görüş Lideri merhum Necmettin Erbakan’ın İslam ülkeleri arasında birlik sağlamayı amaçladığı D-8 projesinin ABD ve diğer Batılı ülkeleri rahatsız ettiğini söyleyen Karamollaoğlu, “Erbakan Hoca iktidara geldiği zaman besmeleyi çekti. İslam ülkelerinin her biri başka dallarda oynuyordu. İslam Örgütü Teşkilatı etkisizdi. Erbakan Hoca, 8 Müslüman ülkeyi bir araya getirmek istedi. Başta ABD olmak üzere Batılı ülkeler buna karşı çıktı ve hocayı iktidardan düşürmek için çalıştı. Erbakan iktidara geldiğinde çekiç gücün yerini keşif gücü aldı. ABD kuzey ıraktaki 5 bin ajanını geri çekti. İslam ülkeleri dünyanın en önemli yer altı zenginliklerine sahip. Petrolün yüzde 80’i Müslüman coğrafyada. Dolayısıyla ABD, İslam birliğinin kurulmasını istemiyor” dedi. Bu olayların basında yansımasının ise daha farklı olduğunu kaydeden Karamollaoğlu, “Medyada ise ‘Hoca, mecliste şeyhlere yemek verdi’ şeklinde yansıdı. Bunların hepsi bahane idi” ifadelerini kullandı.

 

MÜLKİYET ŞAHISLARDAN BANKALARA GEÇTİ

Son yıllardaki küresel ekonomik krize vurgu yapan Karamollaoğlu, “Bugün yaşadığımız dünyada ortalık toz duman. En önemlisi de, büyük bir ekonomik kriz var. Ne ABD ne de Avrupa bu krizden nasıl çıkacağını bilmiyor. Bugüne kadar izledikleri yanlış politikalardan dolayı meydana gelmiş olabileceğini düşünmekle beraber perde arakasındaki güçler tarafından planlanmış olabileceği ihtimalini de göz önünde bulunduruyorum. Özellikle 2. Dünya harbinden sonra mülkiyet hızlı bir şekilde el değiştirmiştir. ABD’de mülklerin yüzde 90’ı şahısların değildir. Şahıslar kiracıdır. Yani 25 yıl krediyle ev alırlar. Bir kriz yaşanırsa o ev kişilerin elinden çıkar. İngiltere’de mülkiyetin yüzde 85’i şahısların elindeyken şimdi bu bankaların eline geçti. Ben buna kiracılık diyorum. Siz oturduğunuz eve her ay taksit veriyorsanız kiracısınızdır” diye konuştu.

10 YILLIK ÖZELLEŞTİRME 1 YILLIK FAİZİ ANCAK YETİYOR

Yapılan özelleştirmelere dikkat çeken Karamollaoğlu, “Özelleştirmelerle devlet teşekküllerinden vazgeçildi. 10 senedir yapılan özelleştirmelerden gelen para, bu yılki faizi ancak karşılıyor. Bu ne demektir; Sırtımızdaki yük her geçen gün daha da artıyor” dedi. Buna sebep olarak da aşırı ve lüks harcamaları gösterdi.”

 

“BORÇ VERENLERİN EMRİNDEN ÇIKAMAZSINIZ”

Siyasi bağımsızlığın ekonomik bağımsızlıkla mümkün olduğunun altını çizen Karamollaoğlu, şöyle konuştu: “Uygulanacak her politika size borç verenlerin emrinden çıkmazsınız. Türkiye, bugün ABD’nin tasvip edemediği hiçbir kararı alamaz. ‘One minute’ demek önemli. Ama İsrail’le ticaretimiz o günden bu yana artmışsa ben bundan ne anladım. Sadece gönlümüz rahatladı. Fransa, bizim tarım bakanımıza madalya verdi. Bizim Tarım bakanımız Fransa’nın menfaatine ne yaptı ki madalya verdi. Tam da bu sırada bakanımız, yurtdışından hayvan ithal ediyordu. Hayvan ithalse yemi de ithal olmalı değil mi? Türkiye’de sanayi bir taraftan yok ediliyor, yerine yenisi kurulmuyor. Bu hükümet görmüyor mu? Görüyor da izlediği politikalar çerçevesinde bir şey yapamıyor. Bize borç verenlerin dediklerinin dışına çıkılamıyor.”

 

DÜNYA DÜZENİ İSRAİL’İN MENFAATLERİNİ KORUYOR

Mevcut dünya düzeninin kuruluşuna inen Karamollaoğlu, İsrail’in nasıl kurulduğu ve İsrail menfaatlerinin nasıl korunduğunu şu şekilde anlattı: “1917 Balfour Deklarasyonunu hatırlayalım. Buna göre İngiltere, Birinci Dünya Savaşı’ndan sonra Filistin’i işgal edip burada bir Yahudi devletinin kurulmasına yardım edecektir. Osmanlı bunun için Birinci Dünya Harbine sokuldu. ABD ve Avrupa’daki Yahudiler, Filistin’e gitmediler. 20 sene sonra Almanya yeniden ayağa kalktı, İkinci Dünya Harbi’ni başlattı. Daha sonra da Almanya’da, Yahudilere öyle bir baskı uygulandı ki, Yahudiler nereye kaçacaklarını bilemediler. Bir kısmı Avrupa, ABD ve Türkiye’ye kaçtı. Bir kısmı da Filistin’e yerleşti. Ardından da BM kararıyla İsrail’in kurulması kararı alındı. 1945 yılından sonra Yalta konferansıyla dünya paylaşılırken yeni bir dünya düzeni kuruldu. Bu düzenle İsrail’in korunmasını ve gelişmesini planlanmıştır. ABD, İsrail’i kınama cesaretini gösteremez. 1967 Arap İsrail savaşında Mısır İsrail’i vuracakken ABD İndependent adlı savaş gemisini Mısır ile Filistin arasında demir attırdı. İsrail, bu gemiyi vurdu ve 50 ABD askeri öldü. Ancak ABD, İsrail’e hiçbir şey yapamadı. Dünya düzeni İsrail’in korunması üzerine kuruldu. ABD olmasın İsrail birkaç günde silinir biter.”

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio