Kartal’da CHP’li aday adayının afişlerine operasyon!

Yayın: 22:27 - 08.08.2013
Güncelleme: 22:27 - 08.08.2013

Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Kul’un astığı bayram mesajı pankartlarının CHP’li Kartal Belediyesi tarafından toplatıldığı iddiası.

Tüm siyasi partilerin pankartlarının asılı olduğu Kartal Belediyesine ait afiş asma panosundan sadece Mustafa Kul’un pankartlarını toplatılması ise parti içinde tepkilere neden oldu.

 

Pankartların asılması için belediye başkan yardımcılarına telefon ederek haber verdiğini ama buna rağmen pankartların toplatılmasına bir anlam veremediğini ifade eden  Mustafa Kul “ Pankartları asmadan önce iki belediye başkan yardımcısını aradım. ‘Bayram pankartı astıracağım her hangi bir dilekçe vermem gerekiyor mu’ dedim. ‘Önemli değil asın, daha sonra verseniz de olur’ dediler.

Bunun üzerine, her siyasi partinin astığı izinli yerlere bizim pankartlar da asıldı. Sabaha karşı toplatmışlar. Arkadaşlarımız Kartal zabıta birimine gidip (afişlerin neden toplatıldığını) sormuşlar, zabıta bizim haberimiz yok demiş. Mustafa Kul bazı görüşmeler yaptıktan sonra pankartları zabıta tarafından toplatıldığı ortaya çıktığını ifade etti. Pankartları istediğimizde  imha ettiklerini söylediler. Biz olayın üzerine gidince, pankartlardan bir tanesini getirip bize teslim ettiler” diyen Mustafa Kul, yeni pankartlar yaptırarak, astırdıklarını söyledi.

Exit mobile version