Kartal Belediyesi Okullara Desteğini Sürdürüyor.

Yayın: 07:06 - 21.08.2013
Güncelleme: 07:06 - 21.08.2013

Kartal Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan okullarda, öğrencilerin daha nitelikli  bir ortamda eğitim alabilecekleri fiziksel şartları sağlamak için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Kartal Belediyesi, kamu kurum ve kuruluşlarına, özellikle de okullara destek vermeye devam ediyor. Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Topselvi’de bulunan Şehit Üsteğmen Gökhan Yavuz ve Orhantepe Nihat Erim İlköğretim Okulu’nda tadilat çalışması başlattı.  Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, her iki okulda sınıfların duvarlarını yıktı.  Çalışmalarda ekipler, yıkılan duvarların molozlarını alarak düzenleme yaptılar. Duvar yıkımının ardından ekipler, sınıf içlerinde yeniden duvar örerek ve sınıfları genişleterek öğrencilerin hizmetine sundu.
Yerel yönetim olarak eğitime verilen desteğin önemine dikkat çeken Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “İlçe genelinde eğitim kurumlarına yönelik çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Okullarımızın fiziksel koşullarının iyileştirilmesine yönelik çok sayıda uygulamayı hayata geçirdik. Öğrencilerimizin daha iyi bir ortamda eğitim almaları için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Exit mobile version