Kartal Belediye hizmet binasında çıkan yangın korkuttu!

Yayın: 16:41 - 22.08.2013
Güncelleme: 16:41 - 22.08.2013

Kartal Belediyesine ait içinde Kaymakamlık başta olmak üzere İlçe mülki müdürlüklerinin olduğu binada saat 15:00 sularından nedeni henüz tespit edilmeyen  yangın çıktı.

 

Askerlik Şubesi giriş kapısı üst kısmından, bina çatı katında uzanan bölgede görgü tanıklarının ifadelerine göre gerçekleşen patlama sonrası başlayan yangın üst katlara kadar ulaşarak tehlike dolu anların yaşamasına sebep oldu.

 

Mesai saati olmasından dolayı çok sayıda çalışan ve vatandaşın olduğu binada yaşanan panikle beraber kısa sürede bina boşaltılırken dumandan dolayı  bir çok kişinin kısa süreli rahatsızlık yaşadığı öğrenilirken, can kaybı yaşanmaması yüreklere su serpti.

 

Çıkan yangın,   olay yerine intikal eden  Kartal İtfaiyesine bağlı ekiplerinin   yoğun çalışması sonrası kontrol alındıktan sonra söndürüldü. Yanan bölge alanında kalan  atıklar  can ve mal güvenliğini  tehdit etmemesi için  itfaiye ekiplerinin  titiz bir çalışması sonucu  yerlerinden söküldü. Polisin ve Zabıta görevlilerinin binanın çevresinde güvenlik şeridi oluşturduğu ve vatandaşların da merakla yangının söndürülme ve soğutma çalışmalarını izledikleri görüldü.

Yangın haberini alır almaz yangın alanına gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr . Altınok Öz itfaiye yetkililerinde bilgi aldıktan sonra olay yerinde incelemelerde bulunurken çalışmalarından dolayı Kartal İtfaiyesi Grup Amirliği çalışanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Haber yayına hazırlanırken yangının çıkış sebebiyle ilgili bir bilgiye henüz ulaşılmazken, yangının çıkışıyla ilgili araştırmanın devam ettiği öğrenildi.

 

Kartal itfaiyesine ait ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın sonucunda , binanın dış yüzeyinde ciddi maddi zarar oluştu.

Exit mobile version