SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Sancaktepe Belediyesi, iki büyük projeyle ‘gelişime devam’ dedi

Yayınlanma:
ABONE OL

Sancaktepe’nin geleceğini şekillendirecek iki önemli çalışma daha halkın hizmetine sunuluyor. İBB desteği ile bir süre önce yapımı tamamlanan Sancaktepe Meydan Park’ın açılışı ve Yenidoğan Kültür Kompleksi temel atma töreni, İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla yapıldı.
Sancaktepe’nin sahip olduğu potansiyeli harekete geçirerek, ilçede büyük gelişimi gerçekleştiren Sancaktepe Belediyesi, her geçen gün yeni yatırımları halkın hizmetine sunmaya devam ediyor. Altyapı, üstyapı, sağlık, ulaşım, eğitim, kültür, sanat gibi her alanda kararlı ve başarılı adımlar atan Sancaktepe Belediyesi, bir günde iki önemli gelişimi daha gerçekleştirdi. İBB desteği ile bir süre önce yapımı tamamlanan Sancaktepe Meydan Park’ın açılışı ve Yenidoğan Kültür Kompleksi temel atma  töreni, İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

DSC_8561
23 Ağustos Cuma günü Yenidoğan Spor Salonu bahçesinde yapılan törene, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Hakkâri Valisi Necmettin Kalkan, İstanbul AK Parti Milletvekilleri, Mehmet Domaç, Osman Boyraz, Bilal Macit, Belediye Başkanımız İsmail Erdem, Kaymakam Feyzullah Özcan,  AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Mahalle Muhtarları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kültür Merkezleri’nin açılışlarının, kültür ve geleneklerin gelecek kuşaklara aktarılabilmesi bakımından önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkanımız İsmail Erdem, Sancaktepe Belediyesi olarak bu merkezlerin çalışmalarına ayrı bir önem verdiklerini söyledi. Dört buçuk yıl önce başlatılan hizmetlerin; birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla milli ve manevi tüm değerleri sahiplenerek hızlıca gerçekleştirildiğini  belirten Başkanımız İsmail Erdem, “İlçemiz, açılan yeni caddeleri, asfaltlanan yolları, yenilenen su kanalları, kaldırımları, tretuvarları, aydınlanan sokakları, ıslah edilen dere alanları, park, bahçe, donatı alanları ve düzenlenen imar planlarıyla, ‘İstanbul’un Vitrini’ olma yolunda hızla ilerliyor. Hayata doğrudan yansıyan her alanda gerçekçi ve kalıcı çözümler geliştiriyoruz” şeklinde konuştu. ‘Metro için gün sayıyoruz’ diyen Belediye Başkanımız, kapalı spor salonları, yüzme havuzları, eğitim ve sağlığa ait sürdürülen çalışmaların kısa zamanda tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını söyledi.
İstanbul Milletvekili Mehmet Domaç, ‘sizin seçtiğiniz kişiler, sizlere bu hizmetleri sunuyor’ diyerek başladığı konuşmasında, merkezi hükümet, il ve ilçelerin seçimlerde uyumlu olması için iyi seçilmesi gerektiğini belirtti. Domaç, ‘İstanbul’a ve Sancaktepe’ye yapılan yatırımların uyumlu bir şekilde yürümenin sonucu olduğuna’ dikkat çekti.
AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu ise konuşmasında, Türkiye’ye yakın coğrafyalarda acılar olduğunu belirterek, ‘Mısır, Suriye ve Filistin’deki kardeşlerimiz için dua edelim’ dedi.  Babuşçu, AK Parti’nin bir marka değeri oluşturduğunu ve bu değeri ülkenin her tarafına yaydığını belirtti.

DSC_0353
Kürsüye gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’a devasa eserler kazandırdıklarını ve bu eserlerin kalıcı olduğunu ifade ederek, küresel köy haline gelen dünyada yapılan hizmetlerle Türkiye’nin her geçen gün ilerlediğini belirtti. Topbaş, dünya gündemindeki olaylara da değinip, dünyada zalimler ve mazlumların hep olacağını belirterek, ‘ecdadımızdan gelen sorumlulukla bizler insanlık adına mazlumun yanındayız’ dedi. İBB’nin  410 trilyon değerinde Sancaktepe’ye yatırım yaptığını ifade eden Başkan Kadir Topbaş, İstanbul genelinde ise ‘ her gün 3 yatırımımızın açılışını yapsak, seçimlere kadar bitiremiyoruz’ şeklinde konuştu. Tüm bunları dünya kenti İstanbul’un gelişimi için yaptıklarını belirten Başkan Topbaş: “Bu kentte yaşayan herkes mutlu olsun ve yaşamanın onurunu hissetsin ” dedi. Topbaş, bir zamanlar iflasın eşiğine gelen İBB’nin trilyonlarca yatırım yapar hale geldiğini ifade ederek, değişimin ülke değerlerine ve manevi değerlere sahip çıkan, çalışan bir kadronun yaptığını belirtti.  İstanbul gibi dünya kentine yatırım olarak ne yapılsa az diyen Kadir Topbaş, yatırımların aralıksız devam edeceğini belirtti.
Konuşmaların ardından protokol, Yenidoğan Kültür Kompleksi’nin temeline ilk harcı birlikte butona basarak gerçekleştirdi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]