SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Başkan Yazıcı Tuzla’ya Su Sporları Merkezi Kazandıracağız

Yayınlanma:
ABONE OL

Başkan Yazıcı: Tuzla’ya Su Sporları Merkezi Kazandıracağız
Tuzla’ya vizyon katan Marina Projesi’ni sürdüren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yeni hedeflerinin ilçeye su sporları merkezi kazandırmak olduğunu söyledi. Başkan Yazıcı, “Bireyden başlayan, denize ve spora önem veren anlayışı geliştirmeliyiz.” dedi.
Tuzla Deniz Yıldızı Spor Kulübü Derneği, Sakarya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası kano yarışlarında başarısını perçinleştirdi.  Tuzla Deniz Yıldızı Spor Kulübü Derneği’nin büyükler kano takımı 7 yıldır elde ettiği Türkiye Şampiyonu unvanını bu yıl da korudu. Kulübün genç takımı ise Türkiye 3.sü oldu.

Tuzlalı Çocukların Olimpiyatlarda Yarışmasını Hedefliyoruz
Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen şampiyonluk yemeğine Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Deniz Yıldızı Spor Kulübü Derneği Başkanı Melih Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri, antrenörler, sporcular ve aileleri katıldı.
Şampiyon ekibi kutlayan Tuzla Deniz Yıldızı Spor Kulübü Derneği Başkanı Melih Yıldız, hedeflerini “8 yıldır Türkiye şampiyonuyuz ve kendimizi, başarımızı kanıtladık. 2016 ve 2020 olimpiyatlarında yarışacak milli takımlarda Tuzla’mızın çocuklarının yer almasını hedefliyoruz.” şeklinde açıkladı.
Tuzla Deniz Yıldızı Spor Kulübü Derneği Onursal Başkanı Mustafa Yılmaz da konuşmasında şampiyon takımı tebrik ederek kulübün başarılı geçmişini paylaştı.

Tuzla’ya Su Sporları Merkezi
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da konuşmasında, “Dar ve kısıtlı imkanlarla her yarışmada başarılara imza atan, Tuzla’nın adını duyuran Tuzla Deniz Yıldızı Spor Kulübü’nü tebrik ediyorum bu başarılara imza atmak, ancak Çılgın Türkler’in işidir. Bireyden başlayan, denize ve spora önem veren anlayışı geliştirmeliyiz. Su sporlarının, gelecek için önemli olduğuna inanıyorum” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’nın denizcilik alanında tersaneler, Deniz Harp Okulu, denizcilik temalı üniversite ve fakülteler, balıkçılık ve yapımı devam eden Marina ile önemli bir konuma sahip olduğunu söyledi. Başkan Yazıcı, Hünkarçayırı yanında Su Sporları Merkezi de oluşturacaklarını belirterek “Uluslar arası yarışların düzenleneceği, 7 üniversitesi ve spor kulüpleriyle beraber su sporlarına merkez olan bir ilçe vizyonunu hedefliyoruz” dedi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
12 Mayıs 2024
Kartal Belediyesi’nden Anneler Günü Şenliği yapıldı

Kartal Belediyesi, “Baharın Gelişi Annelerin Gülüşüyle Güzel” sloganıyla Anneler Günü’nü şenlik havasında ve tüm güne yayılan farklı ve renkli etkinliklerle kutladı. Renkli etkinliklere sahne olan Neyzen Tevfik Meydanı’nda kadınların ürettikleri el emeği göz nuru ürünler de Kadın Emeği Pazarı’nda satışa sunuldu. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Anneler Günü’ne özel organize edilen şenlikte, Kartal Belediye […]

Dubai’ye seyahat etmeyi mi planlıyorsunuz? Dubai vizesi alma hakkında daha fazla bilgi edinin

  İçindekiler: Gökdelenler ve Çölün Buluştuğu Şehir: Dubai 1 Dubai Tanıtımı 1 Dubai Seyahati 1 Dubai Vizesi Başvuru Şartları ve Belgeleri 2 Dubai Vizesi için Gerekli Belgeler:. 2 Dubai Vizesi için Pasaport ve Diğer Gereklilikler:. 2 Dubai Vize Türleri:. 3 Dubai Vizesi Başvuru Prosedürü:. 3 Dubai Vizesi Başvuru Ücreti 2024:. 3 Dubai Vizesi Kaç Günde […]

Umre Vize ve Ücretleri Hakkında ve Ek Hizmetler

Umre Vizesi: İçindekiler Umre İbadeti Hakkında Merak Edilenler. 1 Suudi Arabistan Umre Vizesi Başvuru Süreci ve Gerekli Belgeler. 1 Suudi Arabistan Umre Vizesi Türleri 1 Suudi Arabistan Vizesi Almak İsteyenler İçin İzlenmesi Gereken Adımlar. 2 Suudi Arabistan Umre Vizesi Başvurusu İçin Gereken Belgeler. 2 Suudi Arabistan Umre Vizesi Hakkında Bilinmesi Gerekenler. 3 Türkiye’den Umre Başvurusu. […]

Belediye
11 Mayıs 2024
Tuzla Belediyesi’ne Dadaş Başkan Yardımcısı

Daha önce Kartal Belediyesi bürokratlarından biri olan Erzurumlu Oğuzhan Dumlu Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı oldu. 31 Mart seçimleri sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi’nden Tuzla Belediye Başkanı seçilen genç siyasetçi Eren Ali Bingöl, ekibini kurmaya başladı. Uzun yıllar Kartal Belediyesinde yaptığı başarılı hizmetlerle adından söz ettiren genç bürokrat Erzurumlu Oğuzhan Dumlu Tuzla Belediye Başkan yardımcısı oldu.   […]