Sokak çocukları için Berk Özbek ve Kirpi Bülent’ten konser .

Yayın: 12:19 - 20.09.2013
Güncelleme: 12:19 - 20.09.2013

BERK ÖZBEK VE KİRPİ BÜLENT’ İN

SOKAK ÇOCUKLARI İÇİN VERDİĞİ KONSER İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Türkiye’nin Tenoru Berk Özbek ve klarneti ağlatan virtüöz Kirpi Bülent (Altınbaş) Türkiye Sokak Çocukları Vakfı yararına 18 Eylül 2013’de İstanbul Jolly Joker sahnesinde konser verdi. Gecenin sunumunu, başarılı sinema oyuncusu ve yorumcu Başay Okay üstlendi.

Konserin birinci bölümünde Türkiye’nin Tenoru Berk Özbek; beş kişilik orkestrasıyla, napoliten şarkılar, müzikaller, film müzikleri ve Türk Müziği’nin seçkin örneklerinden oluşan bir repertuar sundu. Konserin ikinci bölümünde yedi kişilik orkestrasıyla sahne alan Kirpi Bülent; Türk Sanat Müziği ve arabesk müziğin sevilen örnekleri ve kendi bestelerinden oluşan parçaları yorumladı.

Konserden elde gelir, Türkiye Sokak Çocukları Vakfı’ na aktarıldı.  Kurulduğu 1996 yılından beri, sokakta çalışmak ve yaşamak zorunda kalan çocuklara ve gençlere barınma, sağlık ve eğitim gibi temel ihtiyaçları konusunda destek veren TSÇV, uluslar arası projelerde aktif olarak yer alan ve sokak çocuklarıyla ilgili resmi politikaların oluşturulmasında önemli bir kurum hüviyetinde.

Exit mobile version