Başkan Öz, Uyardı

Yayın: 09:32 - 15.10.2009
Güncelleme: 09:32 - 15.10.2009

Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Kulübü Onursal Başkanı Op. Dr.Altınok Öz, Pazar günü oynanacak Kartalspor-İzmir Karşıyaka maçı ile ilgili olarak gazetemize yapmış olduğu özel açıklamada Kartalspor’lu taraftarları sağduyulu hareket etmeye davet etti.

Kartalspor-Karşıyaka maçının Kartalspor için çok büyük önem arz ettiğini hatırlatan Kartal’ın sporsever Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “ Edindiğimiz bilgilere göre, Pazar günü kendi saha ve taraftarı önünde oynayacağımız Karşıyaka maçına çok sayıda Karşıyaka taraftarı gelecek ve takımlarını destekleyecekler.

Çiçeklerle Karşılayalım

Kartalspor-Karşıyaka maçı tansiyonu yüksek bir maçtır. Takımlarını izlemek için kilometrelerce yol kat ederek Kartal’a gelen Karşıyaka’Lı taraftarları bizim misafirlerimizdir. Onlara geleneksel Kartal misafir perverliğini fazlasıyla gösterelim ve onları sevgiyle, çiçeklerle karşılayalım. Takımımızı Fahir playy ölçüleri içersinde, hiçbir taşkınlık yapmadan destekleyelim. Kartalspor taraftarına da bu yakışır” dedi.

Başkan Öz, Kartalspor-Karşıyaka maçını yine her zaman olduğu gibi seyircilerin arasın da izleyeceğini de sözlerine ekledi.

Fethi satıcı

Exit mobile version