Adnan Polat, Başkan Öz’ü Ziyaret Etti

Yayın: 09:40 - 15.10.2009
Güncelleme: 09:40 - 15.10.2009

Galatasaray Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat ve GS Futbol Şube sorumlusu Haluk Üstünel, Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Onursal Başkanı Op.Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti.

Ziyaretin özel ve bir nezaket ziyareti olduğu öğrenildi. Ziyaretle özellikle Galatasaray ve Kartalspor’un konuşulduğu nu belirten Kartal’ın sporsever Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “ Benim koyu bir Galatasaray taraftarı olmam ve spora karşı çok büyük bir ilgi duymam GS Başkanı Sayın Adnan Polat’ın dikkatini ve ilgisini çekmiş olmalı ki bana bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret süresince spor, GS ve Kartalspor konuşuldu.

Teşekkür Etti

Ayrıca Pazar günü deplasmanda karşılaştığımız ve 3-0 mağlup olduğumuz Kardemir Karabükspor karşılaşmasının sonunda Kartalspor’lu taraftarara yapılan taşlı saldırıda yaralanan Kartalspor’lu taraftarlara “Geçmiş olsun” dileklerini bana ileten GS Spor Kulübü Başkanı ve GS futbol şube sorumlusu Sayın Haluk Üstünel’e şahsım ve Kartal halkı adına teşekkür ediyorum. Bu arada GS kulübünün Kartalspor’a olan destek ve katkıları da bize güç veriyor.”şeklinde konuşarak duygularını dile getirdi.

Fethi Satıcı

Exit mobile version