KARYAPSAN Asfalt Çalışmalarına Son Hızla Devam Ediyor

Yayın: 15:20 - 20.10.2009
Güncelleme: 15:20 - 20.10.2009

1991 yılında Kartal Belediyesi yan kuruluşlarından biri olarak kurulan KARYAPSAN asfalt üretim çalışmalarına son hızla devam ediyor. Geçtiğimiz İlçe iktidar döneminde özellikle borçlarıyla gündeme gelen KARYAPSAN artık yaptığı üretim ve kazandırdıklarıyla adından söz ettiriyor.

Öncelikle 1991 yılında Kartal Belediyesi’nin yol yapım, inşaat, tadilat, asfaltlama, bordür, tretuvar ve park bahçe imalatlarını karşılamak, bu başlıklar altında açılacak ihalelere katılarak müteahhitlik hizmetlerini deruhte etmek üzere Mehmet Ali Büklü döneminde kurulan KARYAPSAN asfalt üretimini hızlandırdı.

Amacımız Üretim Kapasitemizi Arttırmak

KARYAPSAN Yönetim Kurulu adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Nas, “Üretim kapasitemizi arttırmak, kalite seviyemizi daha da yükseltmek ve sürekli geliştirmek için planlı olarak yatırımlarımız devam etmektedir” dedi.

Fabrika üretim konusuna da değinen Nas:” günlük 2 bin ton kapasiteli fabrikamız yıllık yaklaşık 300 bin ton civarında asfalt üretiyor. Civar İlçelere, kamu kuruluşlarına, özel sektör ve öncelikli olarak Kartal Belediyesine üretim yapıyoruz. Şu an Kartal Belediyesi asfalt serim işini KARYAPSAN yapmaktadır. Karlıktepe ile başlayan asfalt çalışmaları Orhantepe, Soğanlık, Hürriyet Mahallesi ve Yakacık Mahalleleri ile devam edecektir. Kartal belediyesi asfaltlama hedefi yılsonuna kadar 40 bin ton civarındadır” dedi.

İyi Bir Yönetim Sonucu Güçlü Bir KARYAPSAN Oluşturmak

Fen İşleri Müdürlüğü ve Yol Bakım Amirliği ile koordineli bir şekilde çalışmaların sürdürüldüğünün altını çizen Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Nas sözlerini:”işletmenin mali yapısı, yeni üretim hedefleri ve çözümlerle artırılmaya çalışılıyor. Amacımız doğru, şeffaf, dürüst yönetim sergilemek” diyerek sürdürdü.

Asfalt sıcaklığı çok önemlidir diyerek tercih sebeplerine de değinen Nas:” asfaltlama esnasında sıcaklık büyük önem taşır. Fabrikamızın merkezlere yakın olması tercih noktasında çok önemlidir. Buradaki önem hem sıcaklığını koruması hemde nakliye anlamında sağladığı tasarruftur” dedi.

Çalışmaları gün be gün yerinde inceleyen Özgür Nas, “her şeyi güzelleştirme adına, iyi bir yönetim sonucu güçlü bir KARYAPSAN oluşturmak tüm arkadaşlarımın ve benim idealim” diyerek sözlerini noktaladı.

Haber: Mefharet Keleş

Exit mobile version