SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Yurtdışında Eğitim Almak İsteyenler İçin Büyük Fırsat:

Yayınlanma:
ABONE OL

Farklı Ülkelerden, 100 Üniversite, Sertifika Ve Dil Okulunun Yer Aldığı Akare Yurt Dışı Eğitim Fuarları 5–14 Kasım Arasında İstanbul, Ankara, Eskişehir, Antalya Ve İzmir’de

Farklı kültürlere sahip ülkelerde eğitim görmek isteyenler için kaçırılmaz bir platform olan Akare Yurtdışı Eğitim fuarları 5 Kasım 2009’da başlıyor. Fuarlar 5 Kasım’da İzmir Hilton Oteli’nde, 7–8 Kasım’da İstanbul Hilton Oteli’nde, 10 Kasım’da Ankara Sheraton Otel’de, 12 Kasım’da Eskişehir Anemon Otel’de ve 14 Kasım’da Antalya’da Divan Talya Otel’de gerçekleşecek.

Yurtdışında üniversite, master, sertifika, MBA, lise veya dil eğitimi almak isteyenler için düzenlenen dünyanın saygın okullarının katılacağı, “Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları” 5-14 Kasım 2009 tarihleri arasında farklı ülkelerden, 100’e yakın okulun katılımıyla gerçekleşecek. Bu büyük eğitim organizasyonu sayesinde yurtdışında eğitim görmek isteyenler direkt bilgi almanın rahatlığına ve kayıt yetkilisi ile yüz yüze tanışmanın avantajına sahip olacak.

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları, her zaman olduğu gibi farklı kültürlere sahip ülkelerde eğitim görmek isteyenler için büyük bir fırsat. Özellikle Amerika, İngiltere ve Kanada okullarının ağırlıklı olarak bulunacağı fuarda üniversite, kolej, sertifika ve dil okulları yer alacak.

Yabancı eğitim kurumlarının temsilcileri, fuar boyunca gelecek binlerce kişiye, okul ücretleri, giriş ve başvuru şartları, yurtdışında yaşam koşulları, ülkelerinin eğitim sistemleri hakkında her türlü bilgiyi vererek, çeşitli alanlarda eğitim görmek isteyenlerin bütün soru işaretlerini giderecekler. Fuarda lisans, yüksek lisans, doktora, MBA, lise, dil, sertifika programları ve yaz okullarına kadar bütün yurtdışı eğitim alternatifleri bulunacak.

Ayrıca farklı bir salonda gün boyu sürecek olan ve ziyaretçilere doyurucu bilgi vermeyi amaçlayan seminer programı içinde Yurtdışında Üniversite Eğitimi ve Başvuru Şartları, Vize, Burslar, Ülkelere Göre Eğitim Sistemleri, Yurtdışında Dil Eğitimi ve Kariyer Planlaması gibi çok çeşitli konular yer alacak.

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları’nda burslar ve indirimler için tek şart online davetiye!

University of California-Irvine, University of Warwick, Oxforf Brooke University, University of Amsterdam ve Berkeley College gibi tanınmış okulların katılacağı bu yılın en önemli yurtdışı eğitim fuarına giriş ücretsiz. Okulların Akare Fuarları ziyaretçileri için özel olarak verdiği burs ve indirim imkanlarından faydalanmak ve kapıda beklememek için tek yapılması gereken ise www.akare.com.tr adresinden online davetiye almak.

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları’nda ziyaretçilerin bilgi alabileceği konular :

• Lisans Porgramları
• Yüksek Lisans Programları
• Dil kursları
• Uluslararası Sertifika ve Diploma Programları
• MBA Programları
• Doktora Programları
• İş İngilizcesİ
• Lise Eğitimi
• Sınav Hazırlık Kursları: TOEFL, IELTS, GRE.
• Yaz Okulları, Staj Programları

Bu eğitim organizasyonları Milli Eğitim Bakanlığı, Uluslararası Yurtdışı Eğitim Danışmanları Derneği, Aiesec, Academix, ASBA, Atlas Yurtdışı Eğitim Danışmanlık şirketlerinin desteği ve CNN Türk, Hürriyet IK, Cnnturk.com, Yenibiriş.com, FG Radyo katkılarıyla gerçekleşecek.

Yurtdışı üniversite eğitimi bedelleri Türkiye özel üniversite fiyatlarına oldukça yakın
Şu an yurtdışında öğrenim için dünyada en çok tercih edilen ülkeler Amerika Birleşik Devletleri (565,039), Çin (343,126), İngiltere (318,000), Almanya (240,620), Fransa (221,560) ve Avustralya (144,733)’dır. Okul, konaklama, yemek masrafı olarak düşündüğümüz de ortalama rakamlarla Amerika’da üniversite eğitimi yıllık 18.000, İngiltere’de 20.000, Kanada’da 10.000 ve Avustralya’da ise 12.000 Amerikan doları.

Kanada ve Avustralya dolarının kurlarının düşük olması bu ülkelerde eğitimi ucuz hale getirirken, Amerika’nın okul yelpazesinin çok geniş olması ise maliyeti 9000 dolara kadar indirebilme imkanı tanıyor. Türkiye’deki özel üniversite fiyatları ise 7000 ile 14.000 dolar arasında değişiyor.

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları

TARİH YER SAAT

5 Kasım, Perşembe İzmir- Hilton Otel 13:00 –18:00
7-8 Kasım,Cumartesi – Pazar İstanbul –Hilton Otel 13:00 –18:00
10 Kasım, Salı Ankara Sheraton Otel 13:00 –18:00
12 Kasım, Perşembe Eskişehir – Anemon Otel 13:00 –18:00
14 Kasım, Cumartesi Antalya – Divan Talya Otel 14:00 –19:00

Fuar girişi ve seminer programlarına katılım ücretsizdir.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]