Turkcell Dergilik Uygulaması’na Yeni Nefes Daha

Yayın: 07:26 - 02.10.2013
Güncelleme: 07:26 - 02.10.2013

Türkiye’de yayınlanan anne-çocuk-beslenme temalı diğer dergilere göre benzersiz konsepti ve teması sayesinde, öne çıkan Türkiye’nin ilk sağlıklı beslenme, anne ve çocuk dergisi Kids&Gourmet; bu özelliği ile iletişim devi Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.’nin dikkatini çekerek, Ekim 2013’ten itibaren “Turkcell Dergilik Uygulaması” nda yerini aldı.

 Yayın hayatına 15 Ağustos 2013’te dijital ortamda ve ücretsiz yayınlanan e-dergi olarak başlayan Kids&Gourmet, web ve mobil ortamlar üzerinden okuyucularına aylık olarak ulaşıyor. Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana çok kısa bir zaman geçmesine rağmen, Kids&Gourmet dergisi Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.’nin dikkatini çekti. İki Türk kadın girişimcinin başarıyı yakalamak için Kids&Gourmet® tescilli adıyla yarattıkları e-dergi, benzersiz içeriği ve teması ile marka olma yolunda hızla ilerliyor.

Serap TORUN ve F.Nur ŞEN, THY A.O.’ dan yıllar önce ayrılan iki eski hostes arkadaşlar. Uzun yıllar tekstil, gıda, eğitim danışmanlığı, halkla ilişkiler ve iletişim danışmanlığı gibi farklı iş sektörlerinde görev aldıktan sonra; annelik ve akademik kariyerlerinin birikimlerini Kids&Gourmet dergisini yaratarak, deneyimlerini değerlendirme kararı aldılar. Dergiyi çıkartma aşamasında yaşadıkları ilginç ve trajikomik detaylar ise; başlı başına başka bir haber konusu taşır niteliğinde.

Benzersiz ve niş teması ile gün geçtikçe daha fazla ilgi gören Kids&Gourmet; “Türkiye’nin ilk sağlıklı beslenme, anne ve çocuk dergisi” sloganıyla kendini özetliyor. Dergi içeriğinde 0-14 yaş bebek, çocuk beslenmesi ve annelerini ilgilendiren hemen her türlü konuya yer veren dergi, çocukların genel sağlığı ve bakımına yönelik bilgiler de sunmayı hedefliyor.

Kids&Gourmet danışma kurulunu oluşturan yazar hekimler; konularında uzman, Türkiye’nin sayılı özel hastanelerinde görev yapan hekimlerinden oluşuyor.

Ayrıca uzman yazar grubunda; sağlık, psikoloji, diyet, eğitim, spor gibi çeşitli konularda kendi alanlarında profesyonel ve deneyimli kişiler yer alıyor.

Exit mobile version