Açılışı Dualarla Yapıldı

Yayın: 06:39 - 17.10.2009
Güncelleme: 06:39 - 17.10.2009

Yakacık Aydos semtinde, temeli 1997 yılında atılan Yakacık Niyaziye Camii Şadırvanı ancak 17 yıl sonra tamamlanabildi. Hayırsever İş adamları ve vatandaşların katkıları ile yapımı gerçekleştirilen ve özgün Osmanlı mimarisinden esinlenerek inşa edilen Yakacık Niyaziye Camii Şadırvan açılış merasimine AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Sekmen, Kartal Kaymakamı Hasan Bağcı, Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz,Kartal Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Ünsal Kıraç,Kartal Müftüsü Ümit Çimen, Şadırvana bağış ta bulunan İş adamları Bekir Çeliktaş,Yüksel Bağutur, Salih Toprak,Metin Gürsoy, Yakacık Niyaziye camii dernek başkanı Yaşar Hancı ve camii cematatı katıldı.

Kurdeleyi Birlikte Kestiler

Kartal Belediyesi’nin de katkıda bulunduğu camii şadırvanın açılış programında kısa bir konuşma yapan Niyaziye Camii İmamı Hacı Bayram Durmuş, katkılarından dolayı Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e ve hayırsever iş adamlarına teşekkür etti.

Şadırvanın açılış kurdelesini AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Sekmen, Kartal Kaymakamı Hasan Bağcı, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz ve Kartal Müftüsü “Hayırlı olsun” dileğiyle birlikte kestiler.

Fethi Satıcı

Exit mobile version