SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Türkiye’de ilk kez online moda gecesi

Yayınlanma:
ABONE OL

Sosyal bir moda ve trend platformu olarak 2013 yılının başında reklamcı Can Demirer ve Burcu Bigikoçin tarafından kurulan bukombin.com, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Hazırladığı kombinlerle gençler ve çalışan kesimin yakından takip ettiği bukombin, facebook’da milyonları bulan paylaşımları ile Facebook yönetiminin de dikkatini çekti. Bünyesinde yer alan markalar için her zaman ulaşılabilir bir vitrin niteliğini taşıyan bukombin.com, büyük bir alışveriş portalı hazırlıyor.
Hazırlanan portal kapsamında; 9 Ekim 2013 Çarşamba günü, Türkiye de ilk defa bukombin.com tarafından ‘online moda gecesi’ düzenlenecek. Online moda gecesi kapsamında, sadece bu geceye özel, markaların yeni sezon ürünleri yüzde 50 ve farklı oranlarda indirimlerle sunulacak. Türkiye’nin en geniş moda ve trend sitesi olan bucombin.com, 24 saat sürecek bu etkinlikte markaların toplamda 50o0 farklı ürünü yer alacak.
8 aylık bir sürede, sosyal medyada 2 milyon takipçiye ulaşan ve aylık 5 milyon site içi ziyaretçisi ile dikkatleri çeken bukombin.com’un kurucularından Burcu Bigikoçin bu ilgiyi; ‘Türkiye’de internet kullanıcılarına ilk kez moda ve trendler böyle güncel, pratik ve eğlenceli bir konseptle sunuldu. Ayrıca bu oluşum sayesinde moda severler kendi stil ve takipçilerini oluşturabiliyor, sosyal bir moda platformuna sahip olabiliyorlar’ diye açıklıyor.
Aralarında; OXXO, COLLEZIONE, FOREVER NEW, LİDYANA, DESA, AVVA, DEMSA, HARISSON JEANS başta olmak üzere bir çok markanın yer alacağı etkinlik, sadece 24 saat sürecek.
Moda ve trend odaklı nitelikli bir hedef kitleye sahip olmanın referans noktası olmak adına önemli bir adım olduğunu belirten Burcu Bigikoçin; kimi zaman bukombin.com’da markalara özel projeler gerçekleştiriyoruz. Bu projelerin kullanıcılarımız tarafından büyük ilgi görmesi ve sosyal medyaya taşınması Mango, Marks& Spencer, Turkcell, Nokia, Samsung, Oriflame gibi birçok dünya markasının bukombin.com’u bir reklam mecrası olarak tercih etmesine neden oluyor.
“GÜNÜMÜZDE İNTERNETTEN SATIN ALINAMAYACAK ÇOK AZ ŞEY VAR”
‘online moda gecesi’ bukombin.com için bir ilk olacak çünkü sitede herhangi bir satış işlemi gerçekleştirilmiyor. Burcu Bigikoçin; ‘bu oluşumda markaların e-ticaret sistemlerini güçlendirecek, tüketicilerin yeni koleksiyon ürünlere daha hızlı ulaşmasını sağlayacak bir konsept olarak hizmet veriyoruz. Bir alışveriş merkezinde vitrinleri incelemekle, bukombin.com’da vakit geçirmek arasında hiçbir fark yok. Oluşumun avantajı ise; evde yolda, otobüste, işte kısacası kullanıcıların internet kullanabildiği her yerde seçkin markaların en yeni ürünlerini bir arada görebilme imkanı sunması oluyor’.
Global olarak gözlemlendiğinde e-ticaret sektörünün iki haneli büyüme rakamlarına ulaştığının altını çizen Bigikoçin; ‘Türkiye’de de e-ticaret çok popüler ve günümüzde artık internetten satın almayacağınız çok az şey var. Kozmetikten elektroniğe, spor giyimden klasik giyime kadar bir alışveriş merkezinin içinde bulabileceğiniz her şeye internetten ulaşabiliyor olmak insanlar için büyük kolaylık’ dedi. İSTANBUL (İHA)

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]