Puma, Haydarpaşa Garına Hayat Verdi

Yayın: 10:17 - 28.10.2013
Güncelleme: 10:17 - 28.10.2013

Puma, Türkiye’nin ilk Freerun yarışması Puma Move sonrasında binlerce müzikseverin dans ve eğlenceye doyduğu muhteşem organizasyonla sokağın tüm renklerini tarihi Haydarpaşa Garına taşıdı.
Elektronik müziğin dahi ismi Erol Alkan ve dans müziğinin ülkemizdeki başarılı temsilcileri Bedük ve BeeGee’nin performanslarıyla yılın partisi olmaya aday geceye İbrahim Toraman, Hande Subaşı, Oben Budak gibi, spor, sanat ve basın camiasından pek çok ünlü isim katıldı. Tarihi Haydarpaşa Garında sürprizler, eğlence ve müzik geç saatlere kadar sürdü. Erol Alkan bir yıl aradan sonra sahne aldığı İstanbul’a bir kez daha muhteşem performansıyla damga vurdu. Gece attığı twitler ile sanatçılar da en az katılanlar kadar bu etkinlikten keyif aldıklarını duyurdular.
Gündüz yapılan yarışmada yaşları 17 ile 23 arasında değişen 20 genç sporcu gün boyunca time trial ve freestyle olarak iki etaplı planlanan yarışmada tüm vücut kondisyonlarını kullanarak kıyasıya yarıştı. Çok sayıda izleyici sporcuların yaptıkları zor hareketleri heyecanla izledi. Kıyasıya geçen yarışma sırasında çok renkli görüntüler oluştu.
Katılımcıların Bedük, Bee Gee ve Erol Alkan’ın muhteşem setleri ve performansları ile tüm gece dans ettiği partide, Erol Alkan ve Bee Gee aynı sahnede birlikte gerçekleştirdikleri performans ile izleyicilere tarihi bir an yaşadıklarını hissettirdi. Tarihi Haydar Paşa Garında düzenlenen bu etkinliğe katılım oldukça yoğun oldu.
İSTANBUL (İHA)

Exit mobile version